Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

288

Junior Hairspray reflex shine

Junior hairspray - met 3in1 performance De 3in1 Performance formule bevat versterkende ingrediënten om het kapsel te fixeren en het haar te versterken. Voor Lees meer...
288
  • Prijs per liter9,60
  • Inhoud 300 mililiter

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Ingredienten

Ingr


Junior hairspray - met 3in1 performance De 3in1 Performance formule bevat versterkende ingrediënten om het kapsel te fixeren en het haar te versterken. Voor 24h langdurige bescherming en ultra sterke fixatie. De Hairspray Reflex Shine geeft het haar ultra sterke versteviging en een schitterende glans. Junior Hairspray plakt niet en is makkelijk uit te borstelen.

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.