Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

235

K2r Colour catcher

N°1 in NL* anti kleurdoorloop Vertrouw op de N°1 in anti kleurdoorloop van Nederland* *Bron: IRI gegevens, N°1 in volumes verkoop doosjes in Lees meer...
235
  • Inhoud 14 stuks

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Contact gegevens leverancier

  • Kenmerk
  • OmschrijvingCOLOUR CATCHER
  • ContactnaamHENKEL LAUNDRY&HOME CARE BV

N°1 in NL* anti kleurdoorloop Vertrouw op de N°1 in anti kleurdoorloop van Nederland* *Bron: IRI gegevens, N°1 in volumes verkoop doosjes in Nederland. Color Catcher, het bewijs is op het doekje! Voorkomt doorlopen van kleuren Kledingstukken die afgeven in de was laten vlekken achter op andere kledingstukken. Het doekje werkt dankzij de unieke gepatenteerde technologie als een magneet en vangt alle kleine kleurdeeltjes in het water - de optimale bescherming tegen kleurdoorloop en kleurverlies. U kunt gemengd wassen Het doekje voorkomt doorgelopen kleuren en u kunt gemengd wassen, zelfs uw witte was kan erbij. Colour Catcher beschermt uw was en u bespaart tijd en geld omdat u gemengd kunt wassen. Kleuren blijven langer mooi We zien ze niet direct met het oog, maar bij elke wasbeurt blijven er minuscule verfdeeltjes achter en in de loop der tijd ontstaat er een laagje kleurdeeltjes op kledingstukken die dan hun helderheid verliezen. Het doekje vangt de verfdeeltjes voordat ze zich kunnen hechten aan een kledingstuk. Zo blijven uw kleuren langer mooi! Wit blijft wit Vergrijzing is een opbouwend proces. Vet en vuil zijn resten die bij elke wasbeurt op het wasgoed achterblijven. Deze resten worden na langere tijd zichtbaar. Worden de vuildeeltjes uit het water verwijderd voordat ze zich kunnen hechten dan wordt de was niet grauw. Geschikt voor alle temperaturen Extra absorberende vezels bieden op alle temperaturen de optimale bescherming. Door het gebruik van Colour Catcher bij iedere was blijven uw kleuren langer mooi. Vuilresten hechten zich niet aan de was Vuildeeltjes drijven ook in het waswater. Dit unieke doekje vangt de vrijgekomen vuildeeltjes in het waswater en houdt uw wasgoed langer mooi.

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.