Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Home De Allerbeste Speciaalbieren Combineer de lekkerste kazen & bieren

Combineer de lekkerste kazen & bieren

kazen en bieren
Dat wijn en kaas goed samen gaan, is geen geheim. Maar ook bier en kaas is een heerlijke combinatie. We zetten 8 biertjes voor u op een rij die extra lekker smaken als u er de juiste kaas bij eet.

De lekkerste combinaties

Brand Ipa & Castello Danablu

Brand Ipa & Castello Danablu

 Danablu is een blauwader kaasjes welke sterk van smaak is. Brand Ipa is een fruitig biertje, hierdoor geeft de Danablu een fijne bite tijdens de borrel!

Cornet oaked blond & Port Salut

Port Salut en Cornet is een toegankelijke combinatie, de milde smaak van de port salut past goed bij de volmondige en warme smaak van de Cornet. 

   Cornet oaked blond & Port Salut

Hoegaarden wit & Onze Trots streekkaas knoflook en basilicum 50+

Hoegaarden wit & Onze Trots streekkaas knoflook en basilicum 50+

De smaak van de frisse witbier pas perfect bij de kruidige en romige kaas van Onze Trots Streekkaas. Daardoor maakt dit een frisse en lekker combinatie.

La Trappe Dubbel & Echte Limburger 45+

Limburger & La Trappe is een fijne combinatie doordat beide zichzelf versterken. Zowel het kaasje als het biertje zijn vrij sterk van smaak, dit maakt de combinatie uniek!

La Trappe Dubbel & Echte Limburger 45+
Leffe blond & Onze Trots roombrie 60+

Leffe blond & Onze Trots roombrie 60+

De zachte en romige smaak van Onze Trots brie past heerlijk bij de zachte en subtiele afdronk van de Leffe Blond!

Palm Amber bier & Vernier Roquefort agricol

Roquefort & Palm is een combinatie van uitersten: een sterk en vol kaasje van smaak in combinatie met een toegankelijk speciaal bier maken deze combinatie toch voortreffelijk doordat het kaasje de Palm extra smaak geeft tijdens de borrel.

Palm Amber bier & Vernier Roquefort agricol
Hertog Jan Grand Prestige & Onze Trots kaasstuk oud

Hertog Jan Grand Prestige & Onze Trots kaasstuk oud

Zowel de kaas als het biertje geven een pure smaaksensatie. Hierdoor passen het biertje en kaasje zo goed bij elkaar! De pittige smaak van Onze Trots kaas Oud en de krachtige smaak van Hertog Jan Prestige maken deze combinatie het uitkijken naar het proeven waard!

Straffe Hendrik Tripel & Le Grand Rustique Camembert

Camembert rustique en Hendrik trippel zijn beide krachtig en sterk van eigenschap. De rustieke smaak van de Camembert pas perfect bij de krachtige eigenschap van het biertje Straffe Hendrik Tripple.

Straffe Hendrik Tripel & Le Grand Rustique Camembert