399

Hg Kalkweg schuimspray

HG kalkweg schuimspraySanitair staat dagelijks bloot aan kalkaanslag. Want waar water komt, is immers ook kalk. En deze kalk laat een doffe waas achter op Lees meer...

399
  • Prijs per 7,98
  • Inhoud 0
  • Land van herkomstNederland

ingrediƫnten, voedingswaarde, etc.

HG kalkweg schuimspraySanitair staat dagelijks bloot aan kalkaanslag. Want waar water komt, is immers ook kalk. En deze kalk laat een doffe waas achter op bijvoorbeeld tegels douchecabines, kunststof baden, wastafels, kranen, aanrechtbladen en in het toilet. HG ''kalkweg schuimspray'' verwijdert deze kalkaanslag grondig en snel. Een stralende glans is het resultaat.Voordelig navullen!HG ''kalkweg origineel'' is ook supervoordelig na te vullen.De navulflacon met HG ''kalkweg concentraat'' is goed voor 3 x navullen.

Disclaimer
De ingrediƫnten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.