Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

ca. 349

Kanzi los

Een sappige, friszoete appel met een schitterende glans.

ca. 349

Het gewicht is een indicatie, het uiteindelijke gewicht kan iets afwijken. Daarom is de prijs een indicatie.

  • Prijs per kilo3,49
  • Inhoud ca. 1000 gram
  • Land van herkomstChili

Combineert goed met...

Perfekt
Pannenkoekmix meergranen
069
Van Gilse
Kaneelsuiker fijn
095
Perfekt
Blanke rozijnen
225

Productinformatie

De smaak van Kanzi
Verskenner William: "De nieuwe oogst Kanzi appels is weer volop verkrijgbaar. Kanzi appels zijn sappig en friszoet, lekker knapperig en hebben een schitterende glans".

Kanzi, een mix van twee
De Kanzi appel is een kruising van twee appels: Gala en Braeburn. De appel bevat de beste kenmerken van zijn ouders: heerlijke frisheid van de Braeburn en sappigheid van de Gala. Een lekkere appel die ideaal is om mee te nemen, maar het ook goed doet in salades en zoete gerechten. 

Kanzi appels bewaren
Appels bewaart u het beste in de koelkast (circa 5 graden) waar ze lekker stevig, knapperig en sappig blijven. Bovendien zorgt dit ervoor dat ze niet overrijp worden. Bewaar appels niet samen met bananen en kiwi's, want dat beïnvloedt hun smaak.

Recepten met Kanzi appels

  

Contact-informatie

Communicatie-adres Postbus 72, 5854 ZH Nieuw Bergen
Contactnaam Jan Linders b.v.

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.