Home Karakterbroden

Alleen bij Jan Linders: Korengoud karakterbrood! Een ambachtelijk, heerlijk brood: bereid met de beste ingrediënten uit eigen streek en elke dag vers gebakken door onze bakkers. Het brood wordt o.a. gemaakt met het beste kwaliteit meel en bloem van de Commandeursmolen uit het Limburgse Mechelen. In onze bakkerij worden de broden gebakken op de traditionele, stenen ovenvloer. Daardoor ontstaat een heerlijk krokante en robuuste korst. Met de toevoeging van desem krijgt het brood een unieke en eigen smaak: brood met karakter! 

Het hele seizoen lekker voordelig!

Alleen bij Jan Linders. Robuust wit karakterbrood van onze beste bakkerij. Dit hele seizoen lekker voordelig. Voor maar twee euro vijftig per stuk! Dat wil je proeven!

Onze karakterbroden

Ons assortiment karakterbroden is nieuw en vanaf nu verkrijgbaar bij jouw Jan Linders. Je vindt de karakterbroden in vijf lekkere varianten: wit, cranberry, zaden, meergranen en volkoren. Elk brood heeft een eigen, unieke samenstelling van ingrediënten en een herkenbare smaak, maar ze zijn allemaal lekker luchtig van binnen en knapperig van buiten!


Receptinspiratie met karakterbrood

Gevuld karakterbrood met parmaham en salie

Gevuld karakterbrood met parmaham en salie

Korengoud karakterbrood is de perfecte basis voor een lekker borrelbrood. Kies jouw favoriete karakterbrood en vul ‘m met bijvoorbeeld knoflookboter, parmaham en salie. Eventjes in de oven en je hebt een heerlijk gevuld brood wat perfect bij de borrel geserveerd kan worden.

Bekijk het recept>>

Clubsandwich met knapperige parmaham en citroenmayonaise

Clubsandwich met knapperige parmaham en citroenmayonaise

Een heerlijke clubsandwich met knapperige parmaham en citroenmayonaise op een heerlijke snee Korengoud Karakterbrood. Aangevuld met zelfgemaakte citroenmayonaise is dit een perfecte sandwich!

Bekijk het recept>>