Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Home Karakterbrood

Karakterbrood: met knoflook, kaas en kruiden

Ingrediënten
  • 1 stuk karakterbrood
  • 1 eetlepel mix Italiaans
  • 1 teentje knoflook (geperst)
  • 75 gram roomboter of olijfolie
  • 5 takjes tijm (gehakt)
  • 350 gram belegen kaas (of een andere kaas naar eigen wens)

Bereiden:

1. Verwarm de oven of barbecue voor op 170C. Smelt de boter in een steelpan en verhit de knoflook even mee.

2. Snijd het karakterbrood kruislings om de 3cm in en schenk de boter over het brood. Verdeel de gehakte tijm, kaas en Italiaanse kruiden erover.

3. Pak het brood in aluminiumfolie, maar laat een klein stukje open.

4. Plaats het pakketje tien minuten tot een kwartier in de oven of op de barbecue totdat de kaas is gesmolten en het krokant is.

.