159

Kastanje champignons gesneden

Met aandacht en zorg geteeld door onze teler Kanters uit het Brabantse Heeswijk. De eerste teler met een milieukermerk.

159
  • Prijs per kilo12,72
  • Inhoud 125 gram
  • Land van herkomstNederland

Combineert goed met...

Perfekt
Farfalle
099
Jan Linders
Gerookte kipfilet 1 op schaal
ca. 264
Grand Italia
Pastasaus carbonara
310

Productinformatie

Populaire champignon
De kastanjechampignon is na de witte champignon de meeste bekende champignon. De kastanjechampignon heeft net een beetje meer pit, maar is nog zeker een toegankelijke paddenstoel. De smaak is nootachtig. 

Champignons uit het Brabantse Heeswijk
De champignons worden duurzaam, hygiënisch en milieubewust geteeld, wat volgens Jasper Kanters bijdraagt aan de unieke smaak en structuur van deze paddenstoelen. Kastanjechampignons worden met de hand geplukt, omdat ze namelijk erg teer zijn.  

Gezond en lekker
Champignons bevatten vitamine B12 en zijn zeer rijk aan eiwitten. Dit maakt de champignon tot een geschikte vleesvervanger. Champignons kunt u koken, garen, frituren of (roer)bakken.

Champignons bewaren en bereiden
Bewaar champignons in de koelkast in de originele verpakking, zodat ze kunnen ademen. Borstel de champignons voor gebruik schoon met een doek of borsteltje. Wassen is niet nodig. Gebruik kastanjechampignons in plaats van witte champignons om uw gerecht een extra tintje te geven.

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Ingredienten

Ingrediënten:Kastanje champignons gesneden


Bewaarinstructies

Bewaren: Ten minste houdbaar tot: zie verpakking. Koel en donker bewaren.


Land van oorsprong

Nederland


Marketing informatie

Groente & Fruit van Jan Linders.


Contact gegevens leverancier

  • Kenmerk
  • OmschrijvingKastanje champignons gesneden
  • Communicatie-adresNieuw Bergen
  • ContactnaamJan Linders

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.