Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

ca. 698

Kersen los

Hét ultieme zomerfruit uit Nederland.

ca. 698

Het gewicht is een indicatie, het uiteindelijke gewicht kan iets afwijken. Daarom is de prijs een indicatie.

  • Prijs per kilo6,98
  • Inhoud ca. 1000 gram
  • Land van herkomstNederland

Productinformatie

Super gezond
Kersen zijn hét ultieme zomerfruit. Door de hoeveelheid vitamine A en C én kalium is dit fruit super gezond.

Recepten met kersen
U kunt kersen natuurlijk als tussendoortje eten, maar u kunt ze ook verwerken in een salade. Uiteraard leent dit zomerfruit zich ook uitstekend voor nagerechten.

Roze fruitsalade met roomkaas
   
Kersentaartjes met bitterkoekjes
   


Contact-informatie

Communicatie-adres Postbus 72, 5854 ZH Nieuw Bergen
Contactnaam Jan Linders b.v.

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.