Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Home Kerstrecepten Hoofdgerechten Aardappel met champignons en spekjes

Aardappel met champignons en spekjes

  • bijgerecht
  • 4
  • 45m

Werkwijze

Schil de aardappelen en snijd ze in blokjes. Kook ze in water met een beetje zout net beetgaar. Verhit een koekenpan en bak de spekreepjes 3-4 minuten. Voeg de aardappelblokjes, uiringen en champignons toe en bak nog een paar minuten tot de spek krokant is en de champignons en aardappelblokjes lekker bruin. Breng op smaak met peper en zout.

 Tip: Weinig tijd: U kunt ook voorgekookte aardappelblokjes gebruiken.

Terug naar hoofdgerecht>


Ingrediënten

  • 4 aardappelen
  • 250 gram spekreepjes
  • 1 ui, in ringen
  • 250 gram champignons, in plakjes
  • peper en zout

+ Zet op mijn lijstje