Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Home Kerstrecepten Hoofdgerechten Coleslaw van savooiekool met kerrie

Coleslaw van savooiekool met kerrie

  • bijgerecht
  • 4
  • 30m

Werkwijze

Snijd de kern uit de savooiekool en snijd de rest is hele fijne reepjes. Klop de mayonaise, melk, mosterd, kerriepoeder, azijn, peper en zout tot een dunnere dressing. Schep de kool erdoor en en breng eventueel nog op smaak met peper en zout. Maak hem minstens 30 minuten van te voren zodat de smaken goed kunnen intrekken.

Terug naar hoofdgerecht>


Ingrediënten

  • 750 gram savooiekool (of spitskool)
  • 2 eetlepels Perfekt mayonaise (of halvanaise)
  • 100 ml melk
  • 1 theelepel mosterd
  • 1 theelepel kerriepoeder
  • 1 eetlepel azijn
  • peper en zout

+ Zet op mijn lijstje