Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Home Kerstrecepten Hoofdgerechten Gnocchi beurre noisette met salie

Gnocchi beurre noisette met salie

  • bijgerecht
  • 4
  • 30m

Werkwijze

Kook de gnocchi zoals aangegeven op de verpakking. Smelt de boter in pannetje en schep de heldere boter (geklaarde boter) over in een koekenpan. Het troebelige gedeelte van de boter gebruikt u niet. Verhit de geklaarde boter in de koekenpan en doe er ¾ van de salieblaadjes bij. Laat de boter zo ver bakken tot hij goudbruin is, hierdoor komt er een nootachtige smaak vrij in de boter. Schep de gnocchi erdoor.

Verhit een laagje frituurolie en frituur de resterende salieblaadjes. Schep de gnocchi met de boter op een schaal en strooi de kaas en gefrituurde salieblaadjes over. 

Terug naar hoofdgerecht>


Ingrediënten

  • 500 gram gnochhi
  • 60 gram boter
  • 4 takjes salie, de blaadjes
  • 4 eetlepels Parmezaanse kaas
  • frituurolie
  • peper en zout

+ Zet op mijn lijstje