Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Home Kerstrecepten Hoofdgerechten Geroosterde pastinaak met 5-spices

Geroosterde pastinaak met 5-spices

  • bijgerecht
  • 4
  • 30m

Werkwijze

Schil de pastinaak en snijd hem grof in lange repen. Verhit een deel van de olijfolie in een grote koekenpan en rooster de pastinaak al omschuddend ca. 8 minuten. Schenk de rest van de olijfolie erover, rietsuiker en 5-spices kruiden en rooster nog 3-4 minuten. Blus af met de crodino, breng op smaak met peper en zout en leg de pastinaak op een grote schaal.

Terug naar hoofdgerecht>


Ingrediënten

  • 8 pastinaken
  • 2-4 eetlepels olijfolie
  • 2 eetlepels rietsuiker
  • ½ eetlepel 5-spices kruiden 
  • 1 flesje crodino 
  • peper en zout

+ Zet op mijn lijstje