Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Home Kerstrecepten Hoofdgerechten Schorseneren met hamreepjes

Schorseneren met hamreepjes

  • bijgerecht
  • 4
  • 30m

Werkwijze

Schrob de schorseneren onder koud stromend water goed schoon. Doe eventueel handschoenen aan. Schil ze en snijd ze in plakken. Kook ze in water met een beetje zout 3-4 minuten. Giet de schorseneren af en laat goed uitlekken.

Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de hamreepjes krokant. Voeg de schorseneren toe en bak deze 2-3 minuten mee. Breng op smaak met peterselie, peper en zout.

Terug naar hoofdgerecht>


Ingrediënten

  • 8 schorseneren
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 250 gram hamreepjes
  • 2 eetlepels fijngehakte platte peterselie
  • peper en zout

+ Zet op mijn lijstje