Home Kerstboodschappen

Samen maken we kerstboodschappen doen veilig!

Bij Jan Linders hebben we alles in huis voor een lekkere decembermaand. Ook al wordt het dit jaar anders dan anders, we willen dat iedereen thuis heerlijk kan genieten. Daarom vragen we je aandacht voor de maatregelen in onze supermarkten en geven we je tips voor het doen van je kerstboodschappen. 

Meer informatie lees je op janlinders.nl/maatregelen.Tip 1: Maak een boodschappenlijstje

Maak vooraf een boodschappenlijstje. Zo kun je gericht de winkel door en houd je de tijd die je spendeert aan het boodschappen doen minimaal. Op proefhetzuiden.nl kun je eenvoudig je eigen kerstmenu samenstellen door jouw favoriete voor- hoofd- en nagerechten te selecteren. Bij de gerechten wordt precies vermeld wat je nodig hebt om het te bereiden. Dit helpt je bij het maken van een boodschappenlijstje!

Tip 2: Haal je kerstboodschappen alvast in huis

Haal een deel van jouw kerstboodschappen alvast in huis, zodat we samen de drukte voor de feestdagen beter kunnen spreiden. Op deze manier hoef je alleen nog voor de verse producten naar de supermarkt. 

059
g'woon

IJsthee Citroen

0
085
g'woon

Chips paprika

225 gram
083
g'woon

Pinda's gezouten

235 gram
050
g'woon

Groene thee 20 stuks

40 gram
131
g'woon

Honing drop

0.4 kilogram
068
g'woon

Luikse wafels

0.28 kilogram
045
g'woon

Chocoladetablet melk

0.1 kilogram

Tip 3: Bekijk vooraf de openingstijden

Ga goed voorbereid je boodschappen doen. Bekijk daarom van tevoren de openingstijden van jouw Jan Linders tijdens de feestdagen en houd rekening met de exclusieve openingstijden voor ouderen en kwetsbaren. 

Naar de openingstijden >>