Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Home Kerstrecepten

Onvergetelijke feestgerechten

Met de feestdagen kunnen we écht weer eens de tijd voor elkaar nemen. Knus met zijn allen rond de tafel. Borrelen, kletsen, gezelligheid. En als klap op de vuurpijl natuurlijk uw zelfbereide kerstdiner. Wist u dat een onvergetelijk feestmaal helemaal geen enorme opgave hoeft te zijn? Ik houd het hele jaar mijn ogen (en vooral mijn mond) open voor nieuwe smaken en verrassende combinaties. Zo kan ik speciaal voor u de beste feestrecepten selecteren!

Ik beloof u, ze zullen smaken. Dat kan eigenlijk ook niet anders, want we gebruiken voornamelijk de prachtige en verse producten die onze mooie streek te bieden heeft. Zo maken we nieuwe herinneringen en wordt het een kerst waar u het nog jaren over heeft. 

Laat u inspireren!

Feestelijke groeten,
René & Marja Brienen

Op zaterdag 23 december beantwoordt René uw culinaire kerstvragen LIVE op Facebook. Stuur nu uw vragen in!

René en Marja Brienen