Soepen en voorgerechten
Geen kerstdiner zonder soep!
Niets zo hartverwarmend als een bord dampende, geurige soep. Gaat u voor een echte klassieker zoals ossenstaartsoep met heerlijk mals Limousin rundvlees? Of liever een kruidige pompoensoep met warmgerookte zalm? Welke u ook kiest: warmte en gezelligheid zijn gegarandeerd!
Ken uw klassiekers…
...maar schroom vooral niet om ze een eigen draai te geven! Dat doet u vrij letterlijk met de goed gevulde ‘rolletjes’ van Onze Trots rosbief. Ook de traditionele voorgerechten carpaccio en de gevulde paprika hebben een twist die uw gasten absoluut zal verrassen. Dat belooft wat voor het vervolg van het kerstdiner!
Hulp nodig?
Stel uw culinaire vragen over het kerstdiner aan een echte sterrenkok! Chefkok René Brienen beanwoordt op zaterdag 23 december van 15.30 uur tot 16.00 uur LIVE op onze Facebookpagina al uw vragen. Meer over deze actie.
Recepten
Of ga voor gemak...
Gerookte Noorse zalm
0.1 kilogramKibbeling,Noorse zalmfilet, lekkerbekjes of Gamba’s