Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Home Kerstrecepten Stel uw culinaire kerstvragen

Stel uw culinaire kerstvragen

Stel uw culinaire kerstvragen aan sterrenchef René BrienenMet de feestdagen kunnen we écht weer eens de tijd voor elkaar nemen.
Knus met zijn allen rond de tafel. Borrelen, kletsen, gezelligheid. En als klap op de vuurpijl natuurlijk uw zelfbereide kerstdiner. 
Wist u dat een onvergetelijk feestmaal helemaal geen enorme opgave hoeft te zijn? Sterrenkok René Brienen helpt u namelijk!

LIVE kooktips
Op zaterdag 23 december van 15.30 uur tot 16.00 uur beantwoordt René
LIVE al uw culinaire kerstvragen op de Facebookpagina van Jan Linders. Welke vragen hij beantwoordt, is helemaal aan u! 

Mail uw vragen
Mail uw vragen naar actie@janlinders.nl o.v.v. kookvragen René Brienen. Vragen insturen kan tot donderdag 22 december. 

Doe inspiratie op!
Inspiratie voor onvergetelijke feestdagen doet u natuurlijk op in ons kerstmagazine, onze supermarkten en met de lekkerste kerstrecepten van sterrenkok René Brienen. Klik hier voor inspiratie.