Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Home Duurzame (keur)merken

Onze keurmerken

Beter Leven Keurmerk

Het grootste deel van ons assortiment vers rund- en varkensvlees draagt het Beter Leven Keurmerk (1 ster) van de Dierenbescherming. En steeds meer gevogelte heeft het Pluimgarantie-zegel. We werken er hard aan dat ons volledig regulier assortiment straks minimaal een keurmerk heeft. Ook ons biologisch vleesassortiment (3 sterren Beter Leven Keurmerk) wordt steeds groter.

Lees meer

Fair Trade, eerlijke handel

Kiest u voor dit keurmerk, dan weet u zeker dat boeren in ontwikkelingslanden een eerlijke prijs voor hun product ontvangen. Ook voldoen de producten aan milieueisen die vergelijkbaar zijn met de eisen die in Europa gelden.

Bekijk de producten

Betrouwbaar biologisch met Bio+

Bio+ staat voor een breed assortiment lekkere producten van natuurlijke komaf. Verzorgd en behandeld met respect voor mens, dier en onze leefomgeving. Voortgebracht in een eerlijk evenwicht tussen boerenambacht en natuur.

Bekijk de producten

Verantwoorde vis

Jan Linders kiest voor vis die op een verantwoorde manier is gevangen. Dit doen we door zoveel mogelijk visproducten op te nemen met een MSC of ASC keurmerk en waar mogelijk het saneren van bedreigde vissoorten.

Bekijk de producten