Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

2.01 170
ca. 170

Jan Linders Kipdrumstick 4 op schaal

2.01 170
ca. 170

Het gewicht is een indicatie, het uiteindelijke gewicht kan iets afwijken. Daarom is de prijs een indicatie.

  • Inhoud ca. 485 gram

Combineert goed met...

Maggi
Braadstomen kip paprika
133
Jan Linders
Dunne friet
153
0
Krulsla
149

Productinformatie

Onze verskenner is altijd op zoek naar het beste vers. Zo haalt hij bij onze vakslager de lekkerste kipdrumsticks. Lekker gekruid of gewoon naturel, eindeloze variaties zijn mogelijk. Met friet en sla of juist lekker uit het vuistje. 

Kiplekkere drumsticks op de BBQ
Maar wat dacht u van kipdrumsticks op de BBQ? Ook dit jaar zijn ze weer de grote favoriet. Kies voor gemarineerd of geef ze zelf een lekkere twist.

Disclaimer
De ingrediƫnten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.