Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

119

Knolselderij

Met zorg en aandacht geteeld door onder andere onze teler Luc Berden uit het Limburgse Venlo. 

119
Prijs per 1,19
Inhoud 1 stuk
Land van herkomst Nederland

Combineert goed met

Poldergoud
Kruimig
199
Honig
Groentesaus mix tuinkruiden
095
Jan Linders
Blindevinken 3 op schaal
279

Productinformatie

Een stevige knol
Knolselderij is een stevige plant en groeit grotendeels onder de grond. De knol heeft een lichtzoete, kruidige smaak en is een goede bron van voedingsvezels. 

Koken met knolselderij
Onze grootmoeders gebruikten knolselderij in de erwtensoep. Tegenwoordig weten we beter: knolselderij is veelzijdig! U kunt hem gebruiken in de salade, als puree, gefrituurd en natuurlijk is hij nog steeds verrukkelijk in soep. Ontdek lekkere recepten in onze receptenzoeker.

Knolselderij uit Venlo
Onze knolselderij wordt onder andere met trots geteeld door teler Luc Berden. Al jarenlang is deze kweker volledig gespecialiseerd in de teelt van knolselderij; Luc weet dus wel hoe je deze groente moet telen! Knolselderij is het hele jaar door verkrijgbaar.

Knolselderij bewaren
Op een koele, droge plaats, zoals de voorraadkast, bewaart u de knolselderij tot drie weken. Vaak zult u een restje overhouden. Wikkel deze in folie en u bewaart hem gemakkelijk nog een week.  

Recepten met knolselderij
Let bij aankoop erop dat de knol stevig en droog is. Was de knolselderij met water en maak schoon met een borsteltje. Snijd in plakken en vervolgens in reepjes of blokjes. Kook de knolselderij in 15 minuten gaar. Stoven kan ook, houd dan 20 minuten aan. Eens iets anders met knolselderij? Check dan een van deze recepten of bekijk de recepten in onze receptenzoeker.



Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.