Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

082

Knorr Room-basilicumsaus

Een heerlijk romige groentesaus met de smaak van basilicum. • Heerlijk romige saus voor over groenten. • Lekker bij courgette, sperziebonen en Lees meer...
082
  • Prijs per kilo18,22
  • Inhoud 45 gram

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Een heerlijk romige groentesaus met de smaak van basilicum. • Heerlijk romige saus voor over groenten. • Lekker bij courgette, sperziebonen en broccoli! • Zonder toegevoegde smaakversterkers Snel en makkelijk. • Zonder conserveermiddelen • Geen kunstmatige kleurstoffen toegevoegd. Al sinds 1838 was Carl Heinrich Knorr al aan het experimenteren met het drogen van kruiden en groenten. Dit was volgens hem de manier om de smaak en voedingswaarde te behouden. Zijn missie was om koken zo gemakkelijk mogelijk te maken, zonder dat de kwaliteit van het eten achteruit zou gaan. Vanwege de rijke historie en de invloed van chefs van over de hele wereld is culinair vakmanschap een kenmerk van Knorr geworden. Knorr is altijd op zoek naar nieuwe innovatieve producten, die het koken eenvoudiger kunnen maken. Zo ook de sausmixen van Knorr. Geef toe, verse groenten zijn nou eenmaal lekkerder met een romig sausje. Knorr Basilicum-Roomsaus is een goede oplossing om een romig tintje aan je groenten te geven. De roomsaus heeft een vol romige smaak doordat het met melk bereid is. De saus is kruidig door de verrijking met basilicum. De Knorr Basilicum-Roomsaus past erg goed courgette, sperziebonen en broccoli. De saus is niet alleen lekker, het is ook erg makkelijk te maken. Zoals je van Knorr bent gewend, staat de saus binnen één handomdraai op tafel. Je hebt enkel water nodig om de Knorr Basilicum-Roomsaus op smaak te brengen. Vervolgens moet de saus nog even in een pannetje en het is klaar. Hierdoor is de saus geschikt voor iedere hobbykok. Je kunt eindeloos blijven variëren met de sauzen en sausmixen van Knorr. Voeg naar smaak verse ingrediënten toe en laat de saus nog even doorkoken. De saus past goed bij een groente maaltijd met vis en pasta. De combinatie van broccoli, zalm en tagliatelle smaakt uniek. De saus bevat geen smaakversterkers, geen kunstmatige kleurstoffen en ook geen conserveermiddelen.

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.