Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

359

Knorr Trattoria gehaktbal pizza

Een pastagerecht met gehaktballetjes in tomaat-pizzaiolasaus. • Een heerlijk Italiaans pastagerecht met gehaktballetjes • Geïnspireerd door de Lees meer...
359
  • Prijs per kilo12,78
  • Inhoud 281 gram
Een pastagerecht met gehaktballetjes in tomaat-pizzaiolasaus. • Een heerlijk Italiaans pastagerecht met gehaktballetjes • Geïnspireerd door de specialiteiten van echte Italiaanse trattoria's • Bevat pasta, saus en marinade Soms heb je gewoon zin om de smaken van een Italiaanse trattoria in huis te halen. Een trattoria is een klein Italiaans restaurantje dat gerund wordt door een familie en een authentieke menukaart heeft. Knorr is in deze trattoria's op zoek gegaan naar het meest smakelijke eten. Knorr is geïnspireerd geraakt door de heerlijke recepten en is hiermee aan de slag gegaan. Het resultaat was de ontwikkeling van een aantal Italiaanse maaltijdpakketten. Knorr brengt op die manier de recepten bij jou in huis. Door de heerlijke geur van het eten, lijkt het net Italië. Probeer voor het heerlijke Italiaanse gevoel bijvoorbeeld Knorr Gehaktballetjes Alla Pizzaiola. Knorr Gehaktballetjes Alla Pizzaiola is een Italiaanse vleesmaaltijd met pasta. De heerlijk kruidige gehaktballetjes passen met de tomatensaus heel goed bij pasta. Het hoeft niet veel werk of tijd te kosten om een heerlijke maaltijd op tafel te zetten. Het pakket is gemakkelijk in gebruik. Het bevat al pasta, saus en gehaktkruiden. Je hoeft zelf alleen rundergehakt, tomaat, gele paprika en courgette toe te voegen. Het is daardoor geschikt voor iedere hobbykok. Met de maaltijdpakketten van Knorr kan eindeloos gevarieerd worden. Voeg bijvoorbeeld twee teentjes knoflook toe en bak deze mee met de groenten. Het pakket is geschikt voor twee tot drie personen.

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.