Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

319

Knorr Trattoria lasagna tradizionale

Knorr Lasagne Tradizionale is een heerlijke Italiaanse lasagne. • Een heerlijke Italiaanse lasagne met besciamella en een kruidige tomatensaus. • Lees meer...
319
  • Prijs per kilo6,38
  • Inhoud 500 gram
Knorr Lasagne Tradizionale is een heerlijke Italiaanse lasagne. • Een heerlijke Italiaanse lasagne met besciamella en een kruidige tomatensaus. • Geïnspireerd door de specialiteiten van echte Italiaanse trattoria's. • Zelf toevoegen: 300 gram (mager) rundergehakt, 90 gram geraspte kaas, 1 bolletje mozzarella, 350 ml melk, 1 eetlepel olijfolie • Italiaans pastagerecht uit de oven. • Eenvoudig te bereiden. • Geschikt voor 2 tot 3 personen. Soms heb je gewoon zin om de smaken van een Italiaanse trattoria in huis te halen. Een trattoria is een klein Italiaans restaurantje dat gerund wordt door een familie en een authentieke menukaart heeft. Knorr is in deze trattoria's op zoek gegaan naar het meest smakelijke eten. Knorr is geïnspireerd geraakt door de heerlijke recepten en is hiermee aan de slag gegaan. Het resultaat was de ontwikkeling van een aantal Italiaanse maaltijdpakketten. Knorr brengt op die manier de recepten bij jou in huis. Door de heerlijke geur van het eten, lijkt het net Italië. Probeer voor het heerlijke Italiaanse gevoel bijvoorbeeld Knorr Lasagne Tradizionale. Knorr Lasagne Tradizionale is een heerlijke Italiaanse lasagne. De heerlijk kruidige tomatensaus en bechamelsaus smaken heerlijk bij rundergehakt en lasagnebladen. Het is een echte Italiaanse lasagne zoals jij het wilt zien.

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.