389

Fair Trade original Snelfilter original aroma

Hun koffie, onze koffie en nu jouw koffie Onze aroma snelfiltermaling is een vertrouwde melange van aromatische arabica en pittige robusta bonen. Verbouwd Lees meer...
389
  • Prijs per kilo15,56
  • Inhoud 250 gram

Productinformatie

Koffiemelange
Fair Trade koffie aroma rood snelfiltermaling wordt gemaakt van rijke aromatische Arabica bonen gecombineerd met Robusta bonen die zorgen voor extra pit. 

Fair Trade
Door Fair Trade krijgen boeren in ontwikkelingslanden een eerlijke prijs voor hun waar. Koffieboeren hebben zo meer vertrouwen in de handel en durven makkelijker te investeren in de toekomst. 

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Ingredienten

Ingrediënten: KoffieFairtrade gecertificeerd en afkomstig van Fairtrade boeren. Totaal 100%. www.info.fairtrade.net


Bewaarinstructies

Bewaar de koffie het liefst luchtdicht op een donkere, koele plaats. Dan blijft je koffie nog zeker twee weken vol smaak en aroma.


Land van oorsprong

Nederland


Marketing informatie

Van handgeplukte koffiebonen, verbouwd in de bergen.Volle smaak, krachtig aroma


Verpakkingskenmerken

  • Kenmerk
  • EthischFAIR_TRADE_MARK

Contact gegevens leverancier

  • Kenmerk
  • Omschrijvingfairtrade ORIGINAL Koffie Aroma snelfiltermaling, FT
  • Plaats van oorsprongZuid- Amerika en Afrika
  • Communicatie-adresPostbus 115, 4100 AC Culemborg
  • Contactnaamfairtrade ORIGINAL

Contact-informatie

  • WebsiteWWW.FAIRTRADEORIGINAL.NL

Hun koffie, onze koffie en nu jouw koffie Onze aroma snelfiltermaling is een vertrouwde melange van aromatische arabica en pittige robusta bonen. Verbouwd door trotse boeren uit de hele wereld zoals Antonia López Gadea ('Toñita' voor bekenden) uit San Juan del Río Coco in Nicaragua. De boeren planten de arabica hoog in de bergen op schaduwrijke plekken. Robusta groeit lager en wordt door bomen beschermd tegen de felle zon. De bessen rijpen zo langzaam en hebben de tijd om meer smaak te krijgen. De boeren plukken ze met de hand en kiezen alleen de rijpe, rode bessen. Hun kennis en liefde proef je in een kopje van hun koffie, onze koffie en nu jouw koffie. Neem een kijkje bij Toñita op fairtradeoriginal.nl Snelfiltermaling van handgeplukte bonen De bonen voor deze koffie worden met de hand geplukt in Afrika, Centraal-Amerika, Zuid-Amerika en Azië. In Nederland worden ze vervolgens gebrand, gemalen en verpakt. Zo blijft de rijke smaak voor jou bewaard.

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.