Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Home Koffiemomentje uit eigen streek Koffiechoc met tiramisu

Koffiechoc met tiramisu

Ingrediënten
  • 100 ml sterke koffie van Onze Trots Koffiebonen
  • 50 gram pure chocolade, gehakt
  • 125 ml slagroom
  • 30 gram suiker
  • 250 gram mascarpone
  • 4 eetlepels Di Antonio Amaretto
  • 100 gram lange vingers
  • cacaopoeder

Werkwijze
Breng de koffie net niet aan de kook en laat de chocolade langzaam hierin smelten. Klop de slagroom met de suiker stijf. Roer de mascarpone los met de Amaretto en schep de slagroom erdoor.

Bewaar 4 lange vingers, breek de rest in stukjes en verdeel de helft over de glazen. Schenk er een scheut koffiechoc over en verdeel de helft van het mascarpone mengsel erover. Doe de rest van de lange vingers erin, schenk er koffiechoc over en verdeel er de rest van het mascarpone mengsel over. Bestrooi met cacaopoeder en steek er een lange vinger in.

Belangrijkste boodschappen voor dit recept

439
Jan Linders

Koffiebonen rood

500 gram
069
Perfekt

Lange vingers

175 gram
149
Perfekt

Chocoladereep puur

180 gram
659

Amaretto di antonio

500 mililiter
225
Galbani

Mascarpone

250 gram