Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Choco-mangocoupe

Ingrediënten
  • 1 limoen
  • 125 ml slagroom
  • 1 eetlepel suiker
  • 2 rijpe mango's
  • 250 gram Onze Trots witte chocolademousse
  • 250 gram Onze Trots bittere chocolademousse
Materialen
  • rasp
  • staafmixer

Werkwijze
Rasp de schil van de limoen en pers de limoen uit. Schil 1 mango en pureer deze met de limoensap. Klop de slagroom met de suiker stijf. Schil de andere mango en snijd rondom de pit plakken. Snijd de helft van de plakken in repen en de andere helft in blokjes.

Klop beide chocolademousses los. Verdeel de witte chocolademousse over glazen, verdeel de mangopuree erop en voeg de mangoblokjes toe. Top af met een laag bittere chocolademousse. Garneer met een toef slagroom, wat cacaopoeder en steek er repen mango in.

Variatietip
Gebruik in plaats van mango ander fruit zoals frambozen of gemengd bosfruit. Om te pureren kun je diepvriesfruit gebruiken.

Belangrijkste boodschappen voor dit recept

109
Melkan

Slagroom 35% vet

250 mililiter
299
Onze Trots

Mousse pure chocolade

250 gram
299
Onze Trots

Witte chocolade mousse

250 gram
199

Mango

1 stuk