Ingrediënten
- 1 limoen
- 125 ml slagroom
- 1 eetlepel suiker
- 2 rijpe mango's
- 250 gram Onze Trots witte chocolademousse
- 250 gram Onze Trots bittere chocolademousse
Materialen
|
Werkwijze Rasp de schil van de limoen en pers de limoen uit. Schil
1 mango en pureer deze met de limoensap.
Klop de slagroom met de suiker stijf. Schil de andere
mango en snijd rondom de pit plakken. Snijd de helft van de plakken in repen en
de andere helft in blokjes.
Klop beide chocolademousses los. Verdeel de witte chocolademousse over glazen, verdeel de mangopuree erop en voeg de
mangoblokjes toe. Top af met een laag bittere chocolademousse. Garneer met een toef
slagroom, wat cacaopoeder en steek er repen mango in.
Variatietip Gebruik in plaats van mango ander fruit zoals frambozen of gemengd
bosfruit. Om te pureren kun je diepvriesfruit gebruiken.
|