Choco-mangocoupe

Ingrediƫnten
  • 1 limoen
  • 125 ml slagroom
  • 1 eetlepel suiker
  • 2 rijpe mango's
  • 250 gram Onze Trots witte chocolademousse
  • 250 gram Onze Trots bittere chocolademousse
Materialen
  • rasp
  • staafmixer

Werkwijze
Rasp de schil van de limoen en pers de limoen uit. Schil 1 mango en pureer deze met de limoensap. Klop de slagroom met de suiker stijf. Schil de andere mango en snijd rondom de pit plakken. Snijd de helft van de plakken in repen en de andere helft in blokjes.

Klop beide chocolademousses los. Verdeel de witte chocolademousse over glazen, verdeel de mangopuree erop en voeg de mangoblokjes toe. Top af met een laag bittere chocolademousse. Garneer met een toef slagroom, wat cacaopoeder en steek er repen mango in.

Variatietip
Gebruik in plaats van mango ander fruit zoals frambozen of gemengd bosfruit. Om te pureren kun je diepvriesfruit gebruiken.

Belangrijkste boodschappen voor dit recept

125
Melkan

Slagroom 35% vet

250 mililiter
149

Limes verpakt

3 stuks