Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Home Kokkerelli

Superverse, lekkere én gezonde kids-proof producten!

Kokkerelli

Alléén verkrijgbaar bij Jan Linders supermarkten: een verzameling aan superverse, lekkere én gezonde producten die door kids zijn ontwikkeld en als lekkerste zijn bevonden.

Vanuit de gezamenlijke ambitie om het eten van groente en fruit door kids te stimuleren, hebben Kokkerelli en Jan Linders samen met basisschoolleerlingen een lijn met overheerlijke, gezonde producten ontwikkeld. De producten zijn door kinderen bedacht, getest én als lekkerste bevonden. Daarnaast voldoen de producten aan de strenge richtlijnen van Kokkerelli en Universiteit Maastricht, waardoor ze ook nog eens erg gezond zijn en echt boordevol groente zitten. Zo wordt groente eten een feestje voor het hele gezin!

De producten

Dit zijn de kidsproef producten van Jan Linders en Kokkerelli. Benieuwd wat je ermee kunt maken? We hebben een aantal leuke recepten voor je op een rijtje gezet op proefhetzuiden.nl. Ga direct aan de slag samen met de kids!

Heerlijke snoeptomaten
Snoeptomaatjes zijn de perfecte gezonde snack voor jong en oud. Lekker, zoet én gezond.