2 voor 099
079

Komkommer

Geen groente zo veelzijdig als de komkommer! Het is dan ook niet voor niets de meest gegeten groente in Nederland. 

079
  • Inhoud 1 stuk
  • Land van herkomstNederland
Deze actie is geldig van 08-03-2021 t/m 14-03-2021

Combineert goed met...

Korengoud
Crackers pompoen-kaas
205
Melkan
Goudse jong belegen komijn plakken
249
0
Picknick eieren
119

Productinformatie

Komkommer uit het land van Jan Linders

Komkommers uit Boekel
Tielemans Groentekwekerij in Boekel teelt komkommers voor de Nederlandse- en Europese markt. Kwaliteit, milieu en duurzaamheid zijn belangrijke speerpunten in het bedrijf. Het bedrijf van René Tielemans vult haar energiebehoefte in met een 0,5 megawatt duurzame houtkachel en plagen bestrijdt hij op biologische wijze.

De kwekerij is Milieukeur, BRC-food en GlobalGAP gecertificeerd. Dit betekent dat de producten voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van hygiëne, voedselveiligheid, duurzaamheid en kwaliteit.

Meest gegeten groente
Geen groente zo veelzijdig als de komkommer. Ook zit de komkommer boordevol voedingsstoffen en is zeer caloriearm. Daardoor is de komkommer één van de meest gegeten groente in Nederland.

Komkommer bewaren
Komkommers zijn het beste te bewaren tussen de 13 en 15 graden Celsius, buiten de koelkas. Dan houdt u hem makkelijk een week goed.  

Koken met komkommer
Komkommer is heerlijk om rauw te eten als snack, op brood of in een salade. Maar wist u dat komkommer ook kan worden gestoofd, gekookt en gebakken? Probeer het zelf eens met een van deze recepten.komkommerkomkommerkomkommer

Nu in de aanbieding

Komkommers

per 2 stuks
1.58
2 voor 099
0 99

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.