Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

0.95 079
079

Koolrabi

Met zorg en aandacht geteeld uit onze streek. Lekker om rauw, gekookt of in soep te eten!


0.95 079
079
  • Inhoud 1 stuk
  • Land van herkomstNederland
Deze actie is geldig van 18-11-2019 t/m 24-11-2019

Combineert goed met...

Jan Linders
Vastkokende aardappelen
184
Perfekt
Mix voor witte saus
071
Jan Linders
Culinaire beenham naturel
ca. 1469

Productinformatie

Smaak van koolrabi
Hoewel de koolrabi een koolsoort is, smaakt het niet koolachtig. Het smaakt selderijachtig en heeft een veel mildere en zacht knapperige smaak.

Koolrabi bewaren
Doordat de koolrabi gevoelig is voor uitdrogen, kunt u deze het beste op een koele plaats enkele dagen bewaren. Aangesneden kunt u ze, verpakt in vershoud- of aluminiumfolie, nog enkele dagen in de koelkast bewaren. Invriezen kan ook. Verpak ze goed afgesloten en dan zijn ze tot 12 maanden houdbaar.

Recepten met koolrabi

Kabeljauwschotel
   
Koolrabischotel
   
Pompoen-vissoep


Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.