Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

ca. 487

Jan Linders Kophaas 2 op schaal

Kophaas is het meest malse stukje vlees van het varken en ontzettend divers te bereiden.

ca. 487

Het gewicht is een indicatie, het uiteindelijke gewicht kan iets afwijken. Daarom is de prijs een indicatie.

  • Prijs per kilo14,99
  • Inhoud ca. 325 gram

Combineert goed met...

0
Gratin met kaaszakje
229
0
Veldsla
099
0
Pittige rauwkost
159

Productinformatie

Kophaas: mals stukje vlees
De kophaas is het meest malse stukje vlees van het varken. De kop wordt van de varkenshaas afgesneden om hem zijn bekende pijlvorm te geven.

Onze kophaasjes zijn supermals en divers te bereiden. U kunt er heerlijke saté van maken, maar ook gebraden in de pan zijn ze zalig. 

Beter Leven keurmerk
Al ons reguliere verse varkensvlees draagt het Beter Leven keurmerk. Dit betekent dat de varkenshouders zich houden aan de strenge normen die worden gesteld aan dierenwelzijn en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Beter Leven keurmerk

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.