1329

Jan Linders Korte varkenshaas 2st

Kophaas is het meest malse stukje vlees van het varken en ontzettend divers te bereiden.

1329
  • Prijs per kilo13,29
  • Inhoud 1 kilogram

Combineert goed met...

Gratin met kaas
199
Veldsla
099
Rauwkost radijs
179

Productinformatie

Kophaas: mals stukje vlees
De kophaas is het meest malse stukje vlees van het varken. De kop wordt van de varkenshaas afgesneden om hem zijn bekende pijlvorm te geven.

Onze kophaasjes zijn supermals en divers te bereiden. U kunt er heerlijke saté van maken, maar ook gebraden in de pan zijn ze zalig. 

Beter Leven keurmerk
Al ons reguliere verse varkensvlees draagt het Beter Leven keurmerk. Dit betekent dat de varkenshouders zich houden aan de strenge normen die worden gesteld aan dierenwelzijn en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Beter Leven keurmerk

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.