279

Korengoud Vloer berglander heel

Met zorg en aandacht gemaakt door onze bakkers in het Limburgse Kerkrade. Berglander vloerbrood is lekker met onze vleeswaren uit eigen streek!

279
  • Prijs per 2,79

Combineert goed met...

Jan Linders
Limburgs cervelaatje
279
Onze Trots
Limburgse hampunt
320
Onze Trots
Limburgs mosterdgehakt
127

Productinformatie

Korengoud Vloerbrood 
Vloerbrood is een traditioneel gebakken brood en dat proeft u. Knapperig van buiten, luchtig van binnen! Onze bakkers in het Limburgse Kerkrade leggen vers gekneed deeg rechtstreeks op de vloer van een gloeiend hete steenoven. Het vloerbrood schroeit razendsnel dicht, krijgt een heerlijk krokante korst en blijft van binnen extra luchtig. U geniet van een intense broodsmaak bij elke hap.

Korengoud vloerberglander
Het vloerberglander is een ware broodspecialiteit uit Limburg. Gemaakt met rogge en zuurdesem, zodat het vloerbrood lekker lang vers blijft. Al decennialang gebakken volgens exact hetzelfde recept. Een echte klassieker.

Meer Korengoud
Bekijk ook onze andere Korengoud vloerbroden.

  • Inhoud 1 stuk

Disclaimer
De ingrediƫnten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.