Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

225

Korengoud Vloer Berglander heel

Met zorg en aandacht gemaakt door onze bakkers in het Limburgse Kerkrade. Berglander vloerbrood is lekker met onze vleeswaren uit eigen streek!

225
  • Prijs per 2,25
  • Inhoud 1 stuk

Combineert goed met...

Jan Linders
Limburgs cervelaatje
359
Onze Trots
Limburgse hampunt
ca. 270
Onze Trots
Limburgs mosterdgehakt
ca. 127

Productinformatie

Korengoud Vloerbrood 
Vloerbrood is een traditioneel gebakken brood en dat proeft u. Knapperig van buiten, luchtig van binnen! Onze bakkers in het Limburgse Kerkrade leggen vers gekneed deeg rechtstreeks op de vloer van een gloeiend hete steenoven. Het vloerbrood schroeit razendsnel dicht, krijgt een heerlijk krokante korst en blijft van binnen extra luchtig. U geniet van een intense broodsmaak bij elke hap.

Korengoud vloerberglander
Het vloerberglander is een ware broodspecialiteit uit Limburg. Gemaakt met rogge en zuurdesem, zodat het vloerbrood lekker lang vers blijft. Al decennialang gebakken volgens exact hetzelfde recept. Een echte klassieker.

Meer Korengoud
Bekijk ook onze andere Korengoud vloerbroden.

Contact-informatie

Communicatie-adres Postbus 72, 5854 ZH Nieuw Bergen
Contactnaam Jan Linders b.v.

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.