229

Korengoud Vloer woudkorn heel

Met zorg en aandacht gemaakt door onze bakkers in het Limburgse Kerkrade. Vloerbrood is lekker met onze vleeswaren uit eigen streek!

229
  • Prijs per 2,29
  • Inhoud 1 stuk

Combineert goed met...

Onze Trots
Limburgse hampunt
ca. 290
Jan Linders
Limburgs cervelaatje
258
Onze Trots
Gebakken pastei
ca. 225

Productinformatie

Korengoud Vloerbrood 
Vloerbrood is een traditioneel gebakken brood en dat proeft u. Knapperig van buiten, luchtig van binnen! Onze bakkers in het Limburgse Kerkrade leggen vers gekneed deeg rechtstreeks op de vloer van een gloeiend hete steenoven. Het vloerbrood schroeit razendsnel dicht, krijgt een heerlijk krokante korst en blijft van binnen extra luchtig. U geniet van een intense broodsmaak bij elke hap.

Korengoud vloerwoudkorn
Het vloerwoudkorn is een wat donkerder meergranenbrood met zonnebloempitten en lijnzaad. Het vloerbrood is afgewerkt met een heerlijke mix van havervlokken, lijnzaad, sesam en zonnebloempitten.

Meer Korengoud
Bekijk ook onze andere Korengoud vloerbroden of download de Broodkaart van Jan Linders.

Contact-informatie

Communicatie-adres Postbus 72, 5854 ZH Nieuw Bergen
Contactnaam Jan Linders b.v.

Disclaimer
De ingrediƫnten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.