040

Korengoud Bakkersbol meergranen

040
  • Inhoud 1 stuk

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Ingredienten

TARWEbloem, water, gist, ROGGE (geplet), lijnzaad, TARWEgluten, gierst (gepeld), SESAMzaad (gepeld), weipoeder (MELK), zonnebloempitten, rijstevlokken, dextrose, SOJAgrits (geroosterd), SESAMzaad, maisgries, bakkerszout, wei-eiwit (concentraat) (MELK), scharrelEI, HAVERvlokken, GERSTevlokken, emulgatoren (E471, E472e, E482), TARWEbloem(voorverstijfseld), suiker, geheel gehard plantaardig vet (palm), plantaardige olie (raapzaad), melkeiwit, LUPINEmeel, TARWEmeel (geroosterd), veldbonenmeel, botervet (MELK), GERSTemoutextract, invertsuikerstroop, enzymen (TARWE),plantaardig vet (palm), lactose (MELK), glucosestroop, gistextract, enzymen (TARWE) (ROGGE)


Allergenen

  • bevat melk
  • bevat sesamzaad
  • bevat glutenbevattende granen
  • bevat soja
  • bevat lupine
  • bevat rogge
  • bevat tarwe
  • bevat haver

Voedingswaarde

  • per 100g
  • Energie±1052 kJ
  • Energie±251 kcal
  • Vet±4.89 g
  • waarvan verzadigd±1.32 g
  • Koolhydraten±39.93 g
  • waarvan suikers±3.7 g
  • Voedingsvezel±4.5 g
  • Eiwitten±0.83 g

* aanbevolen dagelijkse hoeveelheid


Bewaarinstructies

30 minuten ontdooien bij 20°C en ca. 120 minuten rijzen bij ± 26°C en ± 84% luchtvochtgheid. ± 8 minuten bakken op ±260°C. Geen stoom.


Contact gegevens leverancier

  • Kenmerk
  • Communicatie-adresZilverwerf 216641 TC BEUNINGEN
  • ContactnaamGrand Duet B.V.

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.