Home Korengoud brood

Iets waar je elke dag weer van geniet, daar besteden we bij Jan Linders extra veel aandacht aan. We houden van brood en bakken ons Korengoud assortiment elke dag met veel liefde voor je. 

Geniet van ons uitgebreide assortiment ambachtelijke broden. Bereid met de beste en puurste ingrediënten uit onze eigen streek, vers gebakken in onze bakkerij in het Limburgse Kerkrade. Ons Korengoud brood is niet voor niets jaar na jaar uitgeroepen tot het beste brood van Nederland! 

Wist je dat we met onze nieuwe broodzakken 6.000 kilo plastic per jaar besparen?! De zakken zijn extra dun, maar zeker niet minder mooi en sterk. Zo besparen we op grondstoffen en werken we mee aan een beter milieu.

Vernieuwd assortiment!

Ons assortiment vloerbrood en bus- en boerenbrood is vernieuwd! Kijk voor het actuele broodassortiment in jouw Jan Linders supermarkt. Zit je favoriete brood er niet meer tussen? We hebben voor ieder brood een alternatief! Vraag een van onze medewerkers voor advies.

Boordevol vezels

Ons Korengoud brood kenmerkt zich niet alleen door de heerlijke smaak, maar ze zitten ook boordevol vezels. Vezels zorgen onder meer voor een goede spijsvertering én verminderen het risico op hart- en vaatziekten. Met onze vezelmeter zie je direct of een brood vezelrijk of -arm is.

Korengoud broden

Klik op onderstaande tegels, bekijk ons assortiment Korengoud brood en ontdek direct of een brood vezelrijk- of arm is met de vezelmeter.

Korengoud Vloerbrood

Korengoud Vloerbrood

Korengoud vloerbroden worden iedere dag, direct op een stenen ovenvloer gebakken in onze bakkerij in het Limburgse Kerkrade. Dit geeft het brood zijn specifieke karakter.

Onze Korengoud vloerbroden >>

Korengoud Bus- en Boerenbrood

Korengoud Bus- en Boerenbrood

Vers gebakken met de beste ingrediënten in onze bakkerij in het Limburgse Kerkrade. De hele dag door gesneden in jouw Jan Linders.

Onze Bus- en Boerenbroden >>

Korengoud Karakterbrood rustiek

Korengoud Karakterbrood rustiek

Dit brood heeft in alle rust kunnen rijzen, voor de lekkerste smaak. Door het recept op basis van desem en het direct bakken op een stenen ovenvloer, krijgt het brood een luchtige structuur en een mooie dunne, krokante korst. 

Onze rustieke Karakterbroden >>

Korengoud Karakterbrood biologisch

Korengoud Karakterbrood biologisch

Stevig brood op basis van speciaal geselecteerd biologisch meel van de Commandeursmolen in het Limburgse Mechelen. Iedere dag vers gebakken in jouw Jan Linders!

Onze biologische Karakterbroden >>

Korengoud Bakkersbroodjes

Korengoud Bakkersbroodjes

Het deeg van deze heerlijke bakkersbroodjes rijst in onze supermarkt in een speciale rijskast. Deze worden iedere dag vers gebakken tot de lekkerste bakkersbroodjes, én dat proef je!

Onze Korengoud Bakkersbroodjes >>

Limburgse vlaaien

Ook je favoriete Limburgse vlaaien vind je vanaf nu in een nieuwe verpakking! Nog steeds elke dag vers gebakken door onze bakker in het Limburgse Sevenum. Gevuld met de beste ingrediënten die we zoveel mogelijk uit eigen streek halen. Wist je dat je onze Limburgse vlaaien, gebakjes en (foto)taarten eenvoudig online kunt bestellen? Vóór 10.00 uur besteld, morgen al ophalen bij jouw Jan Linders!

Korengoud Limburgse vlaaien

Korengoud Limburgse vlaaien

De lekkerste Limburgse vlaaien, taarten en kleine gebakjes komen van onze bakker uit het Limburgse Sevenum, elke dag vers voor jou gebakken! Voor 10.00 uur online besteld, morgen al ophalen bij een Jan Linders supermarkt bij jou in de buurt. Dat is het voordeel van het zuiden!

Bestel online >>