Home Korengoud brood

Elke dag laten we het zuiden genieten van het lekkerste brood van Nederland. Niet voor niets worden we jaar na jaar uitgeroepen tot állerbeste bakkerij van Nederland. En dat al voor de 17e keer! Kwaliteit die je proeft.

Onze ambachtelijke broden worden bereid met de beste en puurste ingrediënten uit eigen streek: vers gebakken in onze bakkerij in het Limburgse Kerkrade. Met passie en aandacht brengen wij zo het lekkerste brood uit de streek naar jouw bord. 

Waarom we de beste zijn?

  • Altijd goed advies van onze deskundige medewerkers
  • Ambachtelijk bereid door onze bakkers in het Limburgse Kerkrade
  • We gebruiken altijd de beste ingrediënten, zoveel mogelijk uit onze eigen streek
  • Ruim assortiment
  • Altijd scherp geprijsd en elke week de beste acties

We zijn dan wel groot in brood, maar blijven klein in prijs

Boordevol vezels

Ons Korengoud brood kenmerkt zich niet alleen door de heerlijke smaak, maar ze zitten ook boordevol vezels. Vezelrijke producten bevorderen de darmwerking en natuurlijke stoelgang. Met ons vezelmeter zie je direct of een brood vezelrijk is of een laag gehalte aan vezels bevat. 

Maak kennis met onze bakkerij!

Korengoud broden

Klik op onderstaande tegels, bekijk ons assortiment Korengoud brood en ontdek direct of een brood vezelrijk- of arm is met de vezelmeter.

Wist je dat we met onze nieuwe broodzakken 6.000 kilo plastic per jaar besparen?! De zakken zijn extra dun, maar zeker niet minder mooi en sterk. Zo besparen we op grondstoffen en werken we mee aan een beter milieu.

Korengoud Vloerbrood

Korengoud Vloerbrood

Korengoud vloerbroden worden iedere dag, direct op een stenen ovenvloer gebakken in onze bakkerij in het Limburgse Kerkrade. Dit geeft het brood zijn specifieke karakter.

Onze Korengoud vloerbroden >>

Korengoud Bus- en Boerenbrood

Korengoud Bus- en Boerenbrood

Vers gebakken met de beste ingrediënten in onze bakkerij in het Limburgse Kerkrade. De hele dag door gesneden in jouw Jan Linders.

Onze Bus- en Boerenbroden >>

Korengoud Bakkersbroodjes

Korengoud Bakkersbroodjes

Het deeg van deze heerlijke bakkersbroodjes rijst in onze supermarkt in een speciale rijskast. Deze worden iedere dag vers gebakken tot de lekkerste bakkersbroodjes, én dat proef je!

Onze Korengoud Bakkersbroodjes >>

Limburgse vlaaien

Ook je favoriete Limburgse vlaaien vind je vanaf nu in een nieuwe verpakking! Nog steeds elke dag vers gebakken door onze bakker in het Limburgse Sevenum. Gevuld met de beste ingrediënten die we zoveel mogelijk uit eigen streek halen. Wist je dat je onze Limburgse vlaaien, gebakjes en (foto)taarten eenvoudig online kunt bestellen? Vóór 10.00 uur besteld, morgen al ophalen bij jouw Jan Linders!

Korengoud Limburgse vlaaien

Korengoud Limburgse vlaaien

De lekkerste Limburgse vlaaien, taarten en kleine gebakjes komen van onze bakker uit het Limburgse Sevenum, elke dag vers voor jou gebakken! Voor 10.00 uur online besteld, morgen al ophalen bij een Jan Linders supermarkt bij jou in de buurt. Dat is het voordeel van het zuiden!

Bestel online >>