Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

169

Zonnatura Kruidenthee brandnetel & citroengras

Een pure kruideninfusie van brandnetel en citroengras. Heerlijk zacht van smaak met een frisse toevoeging van citroengras.
169
  • Inhoud 20 stuks

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Ingredienten

Ingrediënten: brandnetelblad* 83%, citroengras* 17%. *ingrediënt van biologische teelt.


Bewaarinstructies

Droog en afgesloten bewaren.


Land van oorsprong

Nederland


Variatietip

Zuiverend


Contact gegevens leverancier

  • Kenmerk
  • OmschrijvingTHEE BRANDNETEL
  • Communicatie-adresAntwoordnummer 362, 1100 VC Amsterdam
  • ContactnaamWESSANEN BENELUX B.V. 001131

Een pure kruideninfusie van brandnetel en citroengras. Heerlijk zacht van smaak met een frisse toevoeging van citroengras.

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.