299

Cherry trostomaten

Met zorg en aandacht geteeld door onder andere onze teler Bert van de Brand uit het Limburgse Maasbree. 

299
  • Prijs per kilo14,95

Combineert goed met...

Tante Fanny
Vers pizzadeeg met saus
266
Rode uien
069
Chavroux
Pure geitenkaas
239

Productinformatie


Troscherrytomaten bewaren
Troscherrytomaten zijn op een koele plek, zoals in de voorraadkast, ongeveer een week houdbaar.

Lekker en gezond
Het L'amuse tomatenras kenmerkt zich door de fruitige, fijne zoete smaak en een dieprode kleur. Een echt snoeptomaatje van hoge kwaliteit. Troscherrytomaten bezitten dezelfde gezonde eigenschappen als iedere tomaat. De stof lycopeen beschermt ons lichaam tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Maar ze zijn vooral lekker! 

Recepten met troscherrytomaten
Eet de tomaatjes zo als snack, daar zijn ze al lekker genoeg voor. De L'amuse troscherrytomaten lenen zich ook goed voor salades en warme gerechten zoals pizza en pasta. Meer recepten vindt u in onze receptenzoeker.

Spaghetti met gepofte tomaatMediterrane plaattaartSalade nicoise hapjes

  • Inhoud 0.2 kilogram
  • Land van herkomstNederland

ingrediƫnten, voedingswaarde, etc.

Land van oorsprong

Nederland


Disclaimer
De ingrediƫnten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.