ca. 332

Jan Linders Lange varkenshaas 1 op schaal

Van onze toegewijde boeren uit Noord-Brabant en Limburg.

ca. 332

Het gewicht is een indicatie, het uiteindelijke gewicht kan iets afwijken. Daarom is de prijs een indicatie.

  • Prijs per kilo13,29
  • Inhoud ca. 250 gram

Combineert goed met...

Jan Linders
Bistro minikrieltjes
174
0
Spruiten verpakt
159
0
Bospeen
139

Productinformatie

Varkenshaas bereiden
Onze varkenshaas komt van toegewijde boeren uit Noord-Brabant en Limburg. U krijgt het lekkerste stukje vlees door het in zijn geheel zo'n 10-15 minuten te bakken. Laat het daarna 5 minuten rusten onder aluminiumfolie. Het resultaat? Heerlijk zacht varkensvlees met een volle smaak. 

Beter Leven keurmerk
Al ons reguliere verse varkensvlees draagt het Beter Levenkeurmerk. Dit betekent dat de varkenshouders zich houden aan destrenge normen die worden gesteld aan dierenwelzijn en maatschappelijkverantwoord ondernemen.

Beter Leven keurmerk

Disclaimer
De ingrediƫnten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.