Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

319

Lavazza Espressobonen black pack

Intens en fluweelzacht. Ideaal voor de liefhebbers van authentieke, Italiaanse koffie.
319
  • Prijs per kilo12,76
  • Inhoud 250 gram

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Ingredienten

Ingrediënten: gemalen koffiebonen.


Bewaarinstructies

Lucht -en Lichtdicht bewaren.


Land van oorsprong

Italië


Marketing informatie

Intens en fluweelzacht. Ideaal voor de liefhebbers van authentieke, Italiaanse koffie.Intensity scale 5. Medium roast. Suitable for all coffee makers.Vanaf 1895 streeft de familie Lavazza de perfecte koffie na. Echte Italiaanse koffie: onze passie, uw plezier.


Contact gegevens leverancier

  • Kenmerk
  • OmschrijvingLavazza Caffè Espresso 250 g
  • Communicatie-adresVia Bologna, 32, 10152 Torino, Italia
  • ContactnaamLuigi Lavazza S.p.A.

Contact-informatie

  • WebsiteWWW.LAVAZZA.COM

Intens en fluweelzacht. Ideaal voor de liefhebbers van authentieke, Italiaanse koffie.

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.