Home lekkerethemas

Lekkere thema's

Op zoek naar smakelijke inspiratie? Op deze pagina vindt u verschillende lekkere thema's, compleet met receptjes, weetjes en alle producten die u nodig heeft. 

Spiesen en burgers van de BBQ

Eindeloos variëren met vlees op de BBQ? Dan kan: maak zelf spiesen van uw favoriete vlees! Een perfecte burger bakken op de BBQ is nog helemaal niet zo makkelijk. Daarom onze burgertips.

Recepten en tips

Bier van de maand

Met meer dan honderd speciaalbieren hebben wij het grootste assortiment van alle Nederlandse supermarkten. Iedere maand selecteren wij een (speciaal)bier als bier van de maand en profiteert u de hele maand van een voordelig aanbieding. Lees hier meer over het bier en ontdek bij welke recepten dit biertje het beste smaakt.

Naar het bier van deze maand

Wijn van de maand

Iedere maand selecteren wij een nieuwe lekkere wijn, die ook nog eens de hele maand in de aanbieding is! Lees hier alles over de smaak en herkomst van de wijn én welke recepten er goed bij passen. Laat u verrassen en ontdek onze keuze van deze maand.

Bekijk de wijn van deze maand

BBQ recepten van René Brienen

Sterrenkok René Brienen maakt deze zomer iedere week met onze zomerkampioenen een zomers BBQ recept. Zo kunt u de hele zomer genieten met een lekkere BBQ!

Naar de BBQ recepten

Meloenenfestival

Fris, sappig en gezond! Heerlijk als voorafje met bijvoorbeeld rauwe ham, in een smoothie of zomerse salade. Bekijk al onze meloenen en receptsuggesties.

Naar de recepten

Vis: pangafilet en koolvisfilet

Pangafilets hebben een neutrale, zachte smaak en zijn graatloos. Deze lekkere vis is in veel gerechten en met diverse kruiden te combineren. En dat geldt ook voor koolvisfilet! Laat u inspireren door een van deze recepten. Of kijk op Pinterest voor nog meer receptideeën.

Naar de recepten

#aspergechallenge

Esmée is gek op asperges en baalt als het aspergeseizoen er weer op zit. Daarom haalt ze alles uit het seizoen met de #aspergechallenge: vijf dagen lang, drie keer per dag asperges!

Geniet nóg vaker van asperges

Zomerfruit

Haal vast de zomer in huis met het beste zomerfruit van Jan Linders! Overheerlijke aardbeien, sappige perziken, zoete druiven, daar houdt toch iedereen van? Mix al het fruit en u heeft een lekkere fruitsalade, maar wat dacht u van deze zonnige recepten?

Naar de recepten

Streekproducten

Bij ons geniet u van vers uit eigen streek: van groente en fruit die rechtstreeks van het veld zó bij u thuis liggen. Van unieke streekproducten die volgens authentiek recept worden bereid. We kennen onze boeren, telers en leveranciers door en door. Dat zorgt voor vertrouwde kwaliteit en smaak!

Onze streekproducten

Asperges

Wij zijn trots op onze top AA-kwaliteit asperges, de beste die er zijn. Onze asperges komen rechtstreeks van onze teler Teboza uit het Limburgse Helden. Asperges worden traditioneel gegeten met ham en een gekookte eitje, maar wat dacht u van deze verrassende recepten met asperges?

Recepten met asperges

Op de Italiaanse toer

Lekker Italiaans koken hoeft niet duur te zijn! Zeker als een aantal basisingrediënten in de aanbieding zijn. En dat is bij ons regelmatig. Daarom hebben we drie Italiaanse recepten met onze aanbiedingen voor u geselecteerd.

Naar de recepten

Pasen is het lekkerst in het zuiden

Beleef Pasen in het zuiden. Proef de smaak van het zuiden in ons brood, vlees, gebak, fruit en onze groente. Vind inspiratie in heerlijke recepten met onze streekproducten. Dan wordt ook uw Pasen gegarandeerd de lekkerste van het zuiden!

Naar de recepten en producten