Home De lekkerste wensen voor december in het zuiden

Bij Jan Linders hebben we alles in huis voor een lekkere decembermaand. Ook al wordt het dit jaar anders dan anders, we willen dat iedereen thuis heerlijk kan genieten. Daarom hebben we de mooiste producten voor je geselecteerd: van makkelijk tot culinair en van voordelig tot vegetarisch. En zoals je van ons gewend bent komen heel veel producten vertrouwd van dichtbij uit onze eigen streek! Zo maken we de feestdagen bijzonder.

Stel je eigen kerstmenu samen!

Stel op proefhetzuiden.nl eenvoudig je kerstmenu samen! Kies & Mix jouw favoriete voor-, hoofd- en nagerechten. Of je nu gaat voor gemak, vega, culinair of een heerlijk streekmenu, je kunt je kerstmenu helemaal afstemmen op jouw lekkerste wensen. Deel je menu digitaal en print de feestelijke menukaart voor op tafel.

Aan de slag >>

Wat zet jij op tafel? Laat je inspireren!

De lekkerste toetjes uit onze eigen streek!

De lekkerste toetjes uit onze eigen streek!

Onze Trots cheesecake framboos en witte chocolade pannacotta worden gemaakt door Roel en Leonie. Hun boerderij ligt in het Brabantse Bladel waar de koeien van april t/m oktober (en dit jaar zelfs tot in november) buiten lopen! Presenteer de toetjes met vers fruit en garnering en je hebt een heerlijk streekdessert!

Naar het recept >>

Vlees waar we trots op zijn

Vlees waar we trots op zijn

Of je nu kiest voor Onze Trots Limousin entrecote, ossenhaasbiefstuk of ribeye, het wordt gegarandeerd genieten van een prachtig stuk vlees uit eigen streek! Ons Limousin rundvlees is namelijk zó mals, dat we er zelfs een malsheidsgarantie voor durven af te geven. Super lekker met asperges en een hollandaisesausje!

Naar het recept >>

De lekkerste wensen voor December in het zuiden

Blader door ons Decembermagazine!

Blader door ons Decembermagazine!

Ook dit jaar staat ons Decembermagazine weer boordevol inspiratie voor de feestdagen. Van makkelijk tot culinair en van voordelig tot vegetarisch, we hebben aan iedereen gedacht. En zoals je van ons gewend bent vind je in ons magazine ook weer de lekkerste streekproducten, vertrouwd van dichtbij.

Bekijk het magazine >>

Namens iedereen van Jan Linders: fijne feestdagen!

Ook al zijn de feestdagen dit jaar anders dan anders, samen maken we er iets moois van. Namens iedereen van Jan Linders de lekkerste wensen en het allerbeste voor het nieuwe jaar!

Gezien in het decembermagazine

Bekijk hieronder een greep uit de producten uit ons Decembermagazine. Zoals je van ons gewend bent halen we zoveel mogelijk uit onze eigen streek, zoals onze Limousin entrecote en l'amuse troscherrytomaatjes! Benieuwd naar alle acties en inspiratie? Bekijk het magazine online!

349
g'woon

Toiletpapier 3-laags

8 stuks
129
Derlon

Shampoo iedere dag

0
269
g'woon

Vaatwastabletten all in one

40 stuks
054
g'woon

Beefstrips

0.09 kilogram
099
g'woon

Allesreinigerdoekjes

30 stuks
279
g'woon

Aluminiumfolie 30 meter

1 stuk
249
g'woon

Keukenpapier 3-laags

4 stuks
099
g'woon

Huisvuilzakken 60 liter

20 stuks
066
g'woon

Schuursponsen geel/groen

5 stuks
029
g'woon

Paté met rund

0.1 kilogram
199
g'woon

Spoelglans

0

Ontkurken maar!

Ontdek de meest exclusieve speciaalbieren!

Ontdek de meest exclusieve speciaalbieren!

We hebben deze feestmaand weer de lekkerste speciaalbieren voor je uitgezocht, exclusief verkrijgbaar bij Jan Linders. Ontdek de meest exclusieve speciaalbieren! 

Lees meer >>

De mooiste wijnen

De mooiste wijnen

Ook de mooiste wijnen mogen niet ontbreken tijdens de heerlijke decembermaand. We hebben de lekkerste en beste wijnen voor je geselecteerd, passend bij de smaak van het zuiden.

Lees meer >>

Bestel gebak online!

De lekkerste Limburgse vlaaien, taarten en gebakjes komen van onze bakker uit het Limburgse Sevenum, elke dag vers voor jou gebakken! Bestel jouw favorieten eenvoudig online. Plaats je bestelling uiterlijk 23 december vóór 10.00 uur en haal nog voor de Kerst op bij een Jan Linders supermarkt in de buurt. 

Zoete verleiding uit eigen streek

Zoete verleiding uit eigen streek

Ga jij voor de Korengoud Christoffeltaart of Progrestaart? TIP: deze taarten zijn het lekkerst wanneer ze nog een beetje bevroren zijn. Snijd de taart aan, zet de rest terug in de vriezer en wacht zo'n 30 minuten. 

Bestel online >>

Sabatier messen staan bekend om hun professionele, hoogwaardige kwaliteit. De scherpe, duurzame snijranden zijn van roestvrij staal en de greep is van stijlvol accaciahout. Spaar voor zes professionele keukenmessen, een keukenschaar en een messenslijper en voel jezelf een echte chefkok! Van maandag 16 november 2020 t/m zondag 3 januari 2021 ontvangen Liefhebbers bij inlevering van 200 of 300 Liefhebbers-punten tot wel 80% korting op Sabatier.

Meer over de spaaractie >>

Zorg goed voor elkaar!

Bekijk onze openingstijden

Bekijk onze openingstijden

Ga goed voorbereid je kerstboodschappen doen. Controleer daarom even de openingstijden van jouw Jan Linders tijdens de feestdagen en houd rekening met exclusieve openingstijden voor ouderen en kwetsbaren. 

Naar de openingstijden  >>

Samen maken we boodschappen doen veilig!

Samen maken we boodschappen doen veilig!

Haal jouw Kerstboodschappen op tijd in huis, zodat we samen de drukte voor de feestdagen beter kunnen spreiden. Denk bijvoorbeeld aan het op tijd in huis halen van houdbare producten. Ook helpen we je natuurlijk graag met het treffen van de juiste voorbereidingen en het samenstellen van je boodschappenlijstje, zodat je goed voorbereid naar de winkel kunt. Op proefhetzuiden.nl kun je eenvoudig jouw eigen kerstmenu samenstellen. 

Meer tips >>