Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

599

Lenor Pods 3 in 1 amethist & bloem

3-in-1 PODs: Onweerstaanbare ervaring: 1. Maakt schoon 2. Verfrist 3. Verzacht. Neem je zintuigen mee op een ontspannende wandeling door geurende Lees meer...
599
  • Inhoud 12 stuks

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Land van oorsprong

Frankrijk


Contact gegevens leverancier

  • Kenmerk
  • OmschrijvingLenor 3IN1 PODS DETERGENT Amethyst & Floral Bouquet 12CT

3-in-1 PODs: Onweerstaanbare ervaring: 1. Maakt schoon 2. Verfrist 3. Verzacht. Neem je zintuigen mee op een ontspannende wandeling door geurende lavendelvelden met Lenor Wasmiddelcapsules en laat je zorgen wegsmelten. De tijdloze geurmix van weelderige bloemengeuren en Achacha van het wasmiddel zorgen voor een heerlijk vredig en harmonieus gevoel. Je voelt de warmte om je schouders. Is het een zachte deken die je ziel toedekt? Of een zachte omhelzing die die haastige dag verzacht? Ga achterover zitten en ontspan. Dit is jouw moment en dat kan niemand je afnemen. Net als een bad met een miljoen bloemblaadjes of onder een mof waardoor de wereld zachter wordt gezet: deze geruststellende harmonie zal je de hele dag omringen. Dit is Vibrant Flower Bouquet, de geur van welzijn. WAARSCHUWING. Dit product kan schadelijk zijn en serieus letsel veroorzaken. Lenor pods buiten het bereik van kinderen houden. Bezoek www.keepcapsfromkids.eu voor meer informatie.

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.