Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

1 + 1
299

Lenor Wasverzachter lavendel

Ken je dat gevoel van liefde op het eerste gezicht? Met Lenor Wasverzachter gaat dat gevoel over in ware liefde. Met Lenor Frisse Lavendel help je je kleding om de 3 Lees meer...
299
  • Prijs per liter4,60
  • Inhoud 650 mililiter
Deze actie is geldig van 24-06-2019 t/m 30-06-2019

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Land van oorsprong

Frankrijk


Contact gegevens leverancier

  • Kenmerk
  • OmschrijvingLenor LIQUID FABRIC SOFTENER Lavender 650ML

Ken je dat gevoel van liefde op het eerste gezicht? Met Lenor Wasverzachter gaat dat gevoel over in ware liefde. Met Lenor Frisse Lavendel help je je kleding om de 3 tekenen van veroudering tegen te gaan. Deze wasverzachter is ontwikkeld om stoffen vanaf het eerste gebruik te verzorgen, verrijken en helpen behouden. De drievoudige antiverouderingstechnologie Anti-Age3 helpt te beschermen tegen uitrekken, verkleuren en pluizen, waardoor de kleding langer mooi en fris blijft. Ga terug naar de kern, waardeer de eenvoudige dingen in het leven en geniet van de uitgebalanceerde, ontspannende geur van Lenor Wasverzachter. Deze geur is ontwikkeld met frisse extracten van lavendel, bloemen en warme houtsoorten om je te helpen ontspannen na een stressvolle dag.

Nu in de aanbieding

Lenor, Omo, Biotex, Persil, Silan, Reus of Fleuril

alle varianten
per stuk
2.99 / 7.76
1 + 1

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.