Home 'n Lente vol voordeel!

De lente is begonnen! Geniet van al het lekkers dat dit seizoen ons te bieden heeft met de lekkerste producten uit eigen streek, voorjaarsklassiekers en inspirerende recepten. En dat allemaal met altijd voordelig geprijsde producten en de beste acties van het zuiden. Zo maken we de lente feestelijk en betaalbaar!  

Proef de Lente!

Asperges met burrata, kruim van parmaham en basilicumolie

Asperges met burrata, kruim van parmaham en basilicumolie

Onze AA-kwaliteit asperges komen vertrouwd uit onze eigen streek en spelen de hoofdrol in dit heerlijke gerecht: zachte asperges geserveerd met een kruim van parmaham, burrata en basilicumolie. De lente op je bord! 

Bekijk het recept>>

Scrambled egg bowl met gerookte zalm en spinazie

Scrambled egg bowl met gerookte zalm en spinazie

Lekker voor bij het (paas)ontbijt, als lichte lunch of om te serveren tijdens de paasbrunch: scrambled egg bowl met gerookte zalm en gebakken spinazie. 

Bekijk het recept>>

Het lekkerste brood van Nederland!

Bij Jan Linders vind je het lekkerste brood van héél Nederland. Van heerlijke bakkersbroodjes die vers worden gerezen in de supermarkt tot krakend verse karakterbroden van onze eigen bakkers. Elke dag vers gebakken en altijd met de beste ingrediënten uit eigen streek. Lekker voor een uitgebreid ontbijt, als lunch of om lekkere borrelrecepten mee te maken. 

Ons Korengoud brood is al jaren het állerlekkerst!

Ons Korengoud brood is al jaren het állerlekkerst!

Proef deze lente ons uitgebreide assortiment ambachtelijke broden. Bereid met de beste ingrediënten uit eigen streek. Elke dag vers gebakken in onze bakkerij in het Limburgse Kerkrade en altijd volgens ambachtelijke receptuur. Zo worden onze vloerbroden gebakken op de stenen ovenvloer, waardoor de knapperige korst en luchtige binnenkant ontstaat. Niet voor niets is ons Korengoud brood al 17 keer (!) uitgeroepen tot het beste van heel Nederland! 

Gevuld karakterbrood met parmaham en kruiden

Gevuld karakterbrood met parmaham en kruiden

Lekker voor bij de borrel, als lichte lunch bij een soepje of om te serveren tijdens een zonnige voorjaarsdag: gevuld karakterbrood met parmaham en salieboter! Gemakkelijk te maken en boordevol smaak. Gebruik Korengoud karakterbrood als basis en krijgt een borrelbrood met karakter.

Bekijk het recept>>

Proef de lente met onze streekproducten

Bij Jan Linders halen we zoveel mogelijk uit onze eigen streek. Bereid of verbouwd door lokale telers, boeren en leveranciers met oog én passie voor hun product en omgeving. Deze lokale leveranciers kennen we door en door en zorgen voor de beste kwaliteit producten, lekker vertrouwd van dichtbij. Ontdek onze streekproducten van dit seizoen!

349
Korengoud

Vloerbrood purple meergranen

1 stuk
139

Paksoi

1 stuk
089

Venkel

1 stuk
072

Komkommer

1 stuk
129

Paprika rood

1 stuk
299
L'amuse

Cherry trostomaten

0.2 kilogram
215
Jan Linders

Sperziebonen

250 gram
399
Onze Trots

Smaakaardbeien

0.4 kilogram