Home Het Lekkerste van de lente!

De lente is begonnen! Geniet van al het lekkers dat dit seizoen ons te bieden heeft met de lekkerste gerechten, smaakcombinaties en héél veel inspiratie. Bij Jan Linders halen we ook in de lente zoveel mogelijk uit eigen streek. Bereid of verbouwd door lokale telers, boeren en leveranciers met oog én passie voor hun product en omgeving. Het hele jaar door lekker vertrouwd van dichtbij!

Proef de Lente!

De lente op je bord: laat je inspireren door onze favoriete lente-recepten! Gemaakt met de lekkerste producten die we zoveel mogelijk uit eigen streek halen. Lekker frisse gerechten zoals een salade, veel groente en vooral veel kleur.  


Komkommer-kiwi salade

Komkommer-kiwi salade

Een heerlijke frisse salade, gemaakt met onze komkommers van teler Lipzig uit het Limburgse Horst. Heerlijk en vetrouwd van dichtbij!

Bekijk het recept>>

Duo van varkenshaas en Limousin biefstuk

Duo van varkenshaas en Limousin biefstuk

De lente op je bord! Een gerecht vol met streekproducten, zoals onze Limousin biefstuk van runderen die grazen in de natuurgebieden van Limburg en Noord-Brabant. Hier grazen ze in alle rust en ruimte en dat komt de kwaliteit van het vlees absoluut ten goede.

Bekijk het recept>>

Het lekkerste brood van Nederland!

Bij Jan Linders vind je het lekkerste en beste brood van héél Nederland. Van heerlijke bakkersbroodjes tot krakend verse broden uit onze eigen bakkerij. Lekker voor een uitgebreid ontbijt, als lunch of om lekkere borrelrecepten mee te maken!

Ons Korengoud brood; al jaren het állerlekkerste!

Ons Korengoud brood; al jaren het állerlekkerste!

Geniet van ons uitgebreide assortiment ambachtelijke broden. Bereid met de beste ingrediënten uit eigen streek, vers gebakken in onze bakkerij in het Limburgse Kerkrade. Niet voor niets wordt ons Korengoud brood elk jaar weer uitgeroepen tot het beste van heel Nederland! 

Gevuld karakterbrood met parmaham en salie

Gevuld karakterbrood met parmaham en salie

Lekker voor bij de borrel, als lichte lunch of om te serveren tijdens een zonnige voorjaarsdag: gevuld karakterbrood met parmaham en salie! Gebruik ons nieuwe Korengoud karakterbrood als basis voor extra veel smaak.

Bekijk het recept>>

Lekker borrelen

Ga voor een lekkere borrel en stel jouw favoriete borrelplank voordelig samen met ons kies & mix assortiment? Inspiratie nodig? Bekijk dan onze borrelrecepten! Perfect voor het voorjaar.

Voordelige tapas!

Voordelige tapas!

Héél veel tapas, buitenlandse kaasjes, lekkere dips en rijstzoutjes vind je het hele jaar door voordelig bij jouw Jan Linders. Stel zelf jouw favoriete tapas samen, altijd 3 voor maar 5 euro!

De ultieme borrelplank

De ultieme borrelplank

De ultieme lente-borrelplank is een combinatie tussen vleeswaren, (buitenlandse) kazen en vers fruit! Deze borrelplank bouw je gemakkelijk zelf op: bekijk het recept en volg de stappen!

Proef de lente!

349
Korengoud

Vloerbrood purple meergranen

1 stuk
159

Paksoi

1 stuk
099

Venkel

1 stuk
115

Komkommer

1 stuk
109

Paprika rood

1 stuk
299
L'amuse

Cherry trostomaten

0.2 kilogram
215
Jan Linders

Sperziebonen

250 gram
349
Onze Trots

Smaakaardbeien

0.4 kilogram

Proost, op de Lente!

Ook in de lente vind je heel veel bijzonder en exclusieve speciaalbieren bij jouw Jan Linders. Niet voor niets zijn we de beste supermarkt in bier van héél Nederland! Onze bierspecialisten hebben weer een aantal unieke speciaalbieren geselecteerd die perfect passen bij de zonnige voorjaarsdagen. Proost!

Klik hier voor meer bieren>>