Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

100

Brand Lentebock

Brand Lentebock (6,5%) is een fruitig lentebier. Lentebock dankt zijn frisse smaak aan de Saazerhop, gecombineerd met fruitige smaken van de gist. • Een Lees meer...
100
  • Prijs per liter3,33
  • Inhoud 30 centiliter
  • Statiegeld0,10

Productinformatie

[nl]

Een volmoutig, bovengistend bier met een fris fruitige en harmonieuze smaak. Gebrouwen met een bijzondere blend van gebrande moutsoorten. 

Kleur Goudbruin
Smaak Fris, fruitig
Serveertemperatuur 6-8 graden
Alcohol 6,5%
Brouwerij Brand (Wijlre)
Soort Seizoen


[/nl]

Brand Lentebock (6,5%) is een fruitig lentebier. Lentebock dankt zijn frisse smaak aan de Saazerhop, gecombineerd met fruitige smaken van de gist. • Een echt lente bier. • Lentebock dankt zijn frisse smaak aan de Saazerhop. • Lentebock komt het best tot zijn recht in een zogenaamd kelkglas.

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.