Home Liefhebbers

Wat is Liefhebbers?

Liefhebbers is het voordeelprogramma van Jan Linders. Hiermee spaar je 1 punt bij iedere euro aan boodschappen. Deze punten kun je inwisselen voor gratis producten, korting op spaaritems en leuke extra's. Ook ontvang je als Liefhebber een cadeautje op je verjaardag!

Spaarpunten op je boodschappen

Bij iedere euro aan boodschappen ontvang je 1 Liefhebbers-punt. Deze punten kun je inwisselen voor gratis producten, korting op spaaritems en leuke extra's.

Direct 25 punten cadeau

Na je online registratie als Liefhebber ontvang je direct 25 welkomstpunten cadeau.

Cadeautje op je verjaardag

Als je je geboortedatum invult bij het activeren van je Liefhebbers-pas, ontvang je ieder jaar een leuk cadeautje van ons voor je verjaardag.

Korting op leuke spaaritems

Liefhebbers-punten kun je inwisselen voor korting op spaaritems en leuke extra's.

Gratis producten

Profiteer iedere twee weken van nieuwe acties die tegen inlevering van Liefhebbers-punten helemaal gratis zijn! 

Extra's speciaal voor jou

Als Liefhebber verrassen we je regelmatig met leuke verrassingen, zoals winacties.

Liefhebbers-shop

Naast het huidige Liefhebbers-aanbod in de winkel kun je jouw Liefhebbers-punten ook verzilveren in de online Liefhebbers-shop! Hier vind je meer dan 150 artikelen met kortingen tot wel 84%.

Voordeel in je mail

Als Liefhebber ontvang je wekelijks jouw extra aanbiedingen en Liefhebbers-voordeel in je mail. Nog meer folderacties en inspiratie? Meld je dan aan voor de Jan Linders nieuwsbrief!

Exclusief voor Liefhebbers: Van maandag 5 juni t/m zondag 23 juli 2023 wissel je jouw Liefhebbers-punten in voor kortingen tot 90% op het hippe zomerse tapasservies van Bowls & More. Met de topkwaliteit kommen presenteer je de lekkerste kleine hapjes en snacks. Deze zijn verkrijgbaar in 4 formaten en in 3 verschillende kleuren. Samen met de stijlvolle servetten, hippe placemats en de grote houten serveerplank creëer je een mooie zomers gedekte tafel. Je hebt al een item vanaf 0,99 bij inlevering van 50 Liefhebbers-punten.

Exclusief voor Liefhebbers: nog meer inwisselmogelijkheden online!

Exclusief voor Liefhebbers: nog meer inwisselmogelijkheden online!

Naast het huidige Liefhebbersaanbod in de winkel kun je jouw Liefhebbers-punten ook verzilveren in de online Liefhebbers-shop. Hier vind je meer dan 150 artikelen in diverse categorieën én kortingen tot wel 84%.

Verzilver je Liefhebbers-punten!

Bekijk hieronder de actuele spaaracties, gratis producten en andere leuke acties waarvoor je Liefhebbers-punten kunt inwisselen!

50 punten

Fanta orange zero sugar

Proef de fruitige sinassmaak van Fanta. Normaal €0,65, nu bij inlevering van 50 Liefhebbers-punten helemaal GRATIS! Max. 1 product per persoon. Actie is geldig van maandag 5 juni t/m zondag 18 juni 2023.

Lees meer

125 punten

Waterglazen (set van 2)

Dit waterglas met een inhoud van 37cl heeft een strakke vormgeving en is uitermate geschikt voor het serveren van water, frisdrank of sapjes. Dit stijlvolle waterglas is gemaakt van hoge kwaliteit geblazen glas en mag in de vaatwasser gereinigd worden.

Lees meer

125 punten

Longdrinkglazen (set van 2)

Dit longdrinkglas met een inhoud van 45cl heeft een strakke vormgeving en is uitermate geschikt voor het serveren van water, frisdrank of sapjes. Dit stijlvolle waterglas is gemaakt van hoge kwaliteit geblazen glas en mag in de vaatwasser gereinigd worden.

Lees meer

125 punten

Witte wijnglazen (set van 2)

Dit witte wijnglas (47 cl) heeft een luxueus design met een moderne twist. Het is speciaal ontworpen voor het serveren van witte wijn en is gemaakt van hoge kwaliteit geblazen glas. De wijde kelk en taps toelopende mond zorgen bovendien voor een intense smaakbeleving. Dit wijnglas mag in de vaatwasser gereinigd worden tot maximaal 60 graden Celsius.

Lees meer

125 punten

Rode wijnglazen (set van 2)

Dit rode wijnglas (59 cl) heeft een luxueus design met een moderne twist. Het is speciaal ontworpen voor het serveren van rode wijn en is gemaakt van hoge kwaliteit geblazen glas. De wijde kelk en taps toelopende mond zorgen bovendien voor een intense smaakbeleving. Dit wijnglas mag in de vaatwasser gereinigd worden tot maximaal 60 graden Celsius.

Lees meer

125 punten

Champagne glazen (set van 2)

Dit champagneglas, of flute, (20 cl) heeft een luxueus design met een moderne twist. Het is speciaal ontworpen voor het serveren van champagne en mousserende wijnen zoals cava, sekt en prosecco. Het is gemaakt van hoge kwaliteit geblazen glas en mag in de vaatwasser gereinigd worden tot maximaal 60 graden Celsius.

Lees meer

125 punten

Gin-Tonic glazen (set van 2)

Dit Gin-Tonic glas is zeer geschikt voor Gin-Tonic maar ook voor andere mixdrankjes en cocktails. Dit stijlvolle glas is gemaakt van hoge kwaliteit geblazen glas en met een inhoud van 75cl biedt het glas voldoende ruimte aan een flinke hoeveelheid ijsklontjes. Dit glas mag in de vaatwasser gereinigd worden.

Lees meer

125 punten

Cocktailglazen (uitverkocht)

De cocktailglazen zijn helaas uitverkocht. Dit cocktailglas met een inhoud van 35cl is een echte eyecatcher. Het vintage design maakt dit drinkglas extra bijzonder. Het is uitermate geschikt voor het serveren van water, cocktails, whiskey of frisdrank en mag in de vaatwasser gereinigd worden.

Lees meer

Hoe word je Liefhebber?

Liefhebber worden is heel eenvoudig! Doorloop de onderstaande stappen en start direct met sparen. 

Extra hulp nodig? Onderaan deze pagina vind je antwoorden op alle veelgestelde vragen.

Maak een account aan

Ga naar janlinders.nl/registeren of download de app, klik op "account aanmaken" en vul je gegevens in.

Ontvang direct een digitale Liefhebbers-pas

Na registratie ontvang je direct een digitale Liefhebbers-pas en 25 welkomstpunten. De digitale pas kun je via de app scannen aan de kassa.Liever een fysieke pas?

Natuurlijk is het ook mogelijk om met een fysieke pas te sparen. Deze is verkrijgbaar bij de kassa in onze supermarkten. Deze is achteraf eenvoudig te koppelen aan je account. Ga hiervoor naar janlinders.nl/inloggen of de app en klik in het menu op "fysieke pas koppelen".

Download onze app!

Met de Jan Linders-app heb je de beste folderacties en jouw extra Liefhebbers-aanbiedingen altijd bij de hand. Het voordeel van het zuiden in één app!

  • Altijd op de hoogte van de beste acties
  • Je Liefhebbers-pas altijd bij de hand
  • Gemakkelijk digitaal punten sparen
  • Gratis producten en leuke extra's voor Liefhebbers
  • Heel veel recept-inspiratie