Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Home Liefhebbers

Wat is Liefhebbers?

Liefhebbers is het voordeelprogramma van Jan Linders. Hiermee krijg je extra aanbiedingen en spaarpunten op al je boodschappen, die ingewisseld kunnen worden voor extra korting op spaaritems, leuke cadeaus en extra's. Ook ontvang je als Liefhebber een cadeautje op je verjaardag!

Extra aanbiedingen

Naast de aanbiedingen uit onze weekfolder, ontvang je via onze app en nieuwsbrief extra aanbiedingen. Deze extra aanbiedingen selecteren wij speciaal voor jou.

Spaarpunten op je boodschappen

Bij iedere euro aan boodschappen ontvang je 1 Liefhebbers-punt waarmee je kunt sparen voor extra korting op spaaritems en voor leuke extra's.

Direct 25 punten cadeau

Zodra je je Liefhebbers-pas activeert, ontvang je direct 25 welkomstpunten cadeau.

Cadeautje op je verjaardag

Als je je geboortedatum invult bij het activeren van je Liefhebbers-pas, ontvang je ieder jaar een leuk cadeautje van ons voor je verjaardag.

Korting op leuke producten en uitjes

Met je Liefhebbers-punten kun je sparen voor extra korting op mooie producten en uitjes.

Extra's speciaal voor jou

Als Liefhebber verrassen we je regelmatig met leuke verrassingen, zoals winacties.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Via onze nieuwsbrief ontvang je als Liefhebber wekelijks extra aanbiedingen en nog veel meer voordeel, inspiratie en de lekkerste recepten! Nog niet ingeschreven? Doe dit dan snel!

Spaar voor gratis producten

Gratis bij Jan Linders is terug, exclusief voor Liefhebbers! Profiteer iedere twee weken van nieuwe acties die tegen inlevering van Liefhebbers-punten helemaal gratis zijn! 

Waar kun je voor sparen?

Bekijk hieronder de actuele spaaracties, gratis producten en andere leuke acties waarmee je met je Liefhebbers-punten gebruik van kunt maken!

125 punten

4 op 'n rij

Speel dit spannende spel en zorg ervoor dat jij als eerste 4 op 'n rij hebt. Nu van 14,99 voor maar 3,99 met 125 Liefhebbers-punten.

Lees meer

125 punten

Monopoly

Koop, verkoop, onderhandel en ruil om ultiem rijkdom te behalen! Nu van 14,99 voor maar 3,99 met 125 Liefhebbers-punten.

Lees meer

125 punten

Trivial Pursuit

Het snelle weetjesspel voor de hele familie, met 240 vragen. Nu van 14,99 voor maar 3,99 met 125 Liefhebbers-punten.

Lees meer

125 punten

Twister

Buig jezelf in de gekste bochten. Met dit spel kun je bewijzen dat jij de lenigste bent. Nu van 14,99 voor maar 3,99 met 125 Liefhebbers-punten.

Lees meer

125 punten

Zeeslag

Breng de vloot van de tegenstander tot zinken met Zeeslag. Nu van 14,99 voor maar 3,99 met 125 Liefhebbers-punten.

Lees meer

125 punten

Wie is het?

Heb jij blond haar, blauwe ogen en een bril? Stel slimme vragen en probeer te achterhalen welk personage je tegenspeler is! Nu van 14,99 voor maar 3,99 met 125 Liefhebbers-punten.

Lees meer

50 punten

Douwe Egberts Ice Latte

Van 25 mei t/m 7 juni 2020 ontvang je bij inlevering van 50 Liefhebbers-punten Douwe Egberts Ice Latte Hazelnut & Toffee of Chocolate Twist gratis! De Douwe Egberts Ice Latte Hazelnut & Toffee en Chocolate Twist zijn twee ijskoude verwenners. Met een unieke blend van 100% kwalitatieve Arabica koffie!

Lees meer

100 punten

Thuis Voordeel

Speciaal voor Liefhebbers hebben wij nu de beste deals voor thuis, met kortingen tot wel 70%. Geniet van een ruim aanbod aan o.a. fitness, boeken, films, muziek, online cursussen en meer! Vouchers zijn nu verkrijgbaar bij de kassa Tip! Kijk naar het moederdagcadeau van thuisvoordeel: een GRATIS fotoboek t.w.v. 9.95. Deze kun je vinden op thuisvoordeelkaart.nl onder het kopje 'vrije tijd'. Heb je al een voucher? - Verzilver je actiecode op thuisvoordeelkaart.nl. - Registreer je hier met de unieke actiecode* en maak een keuze uit het ruime assortiment! *De voucher is éénmalig te verzilveren. Bij je eerste bezoek maak je een account aan met je activatiecode, waarna je elke keer met deze gegevens kan inloggen. De vouchers kunnen het gehele jaar 2020 ingeleverd worden. Bekijk alle actievoorwaarden op: www.janlinders.nl/voorwaarden-thuisvoordeel

Lees meer

100 punten

GRATIS fotoboek t.w.v. 9,95

Wissel jouw punten in voor een Thuis Voordeel voucher en bestel een gratis fotoboek M met zachte kaft bij Smartphoto of profiteer je van €9,95 korting op een groter fotoboek. - Ga naar jouw supermarkt en leg bij de kassa jouw Thuis Voordeel-voucher op de band. - Laat je Liefhebbers-pas scannen en lever daarmee 100 Liefhebbers-punten in. - Ga naar thuisvoordeelkaart.nl - Registreer je hier met de unieke actiecode* en maak een keuze uit het ruime assortiment deals voor thuis. Het gratis fotoboek staat onder het kopje 'vrije tijd'. *De voucher is éénmalig te verzilveren. Bij je eerste bezoek maak je een account aan met je activatiecode, waarna je elke keer met deze gegevens kan inloggen. De deal van Smartphoto is t/m 1 november 2020 te verzilveren. Let op! Deze actie zit in het assortiment van Thuis Voordeel en heeft dus géén aparte voucher.

Lees meer

Geldigheid vouchers

Momenteel is het niet mogelijk om vouchers in te wisselen bij onze partners. Al onze partners zijn bereid om de inleverperiode indien nodig te verlengen, zodat alle Liefhebbers de kans krijgen om hun voucher(s) in te wisselen. Houd onze website in de gaten voor de meest actuele informatie.

Hoe word je Liefhebber?

Liefhebber worden is heel eenvoudig! Doorloop de onderstaande stappen en start direct met sparen. 

Extra hulp nodig? Download hier het stappenplan voor registratie via desktop en hier voor registratie op mobiel. 

Stap 1

Haal je Liefhebbers-pas op in jouw Jan Linders supermarkt.

Stap 2

Maak een account aan en koppel je Liefhebbers-pas via de nieuwe Jan Linders-app (voor iOS en Android) of via de website. Let op: het kan tot een uur duren voordat de activatiemail aankomt via de app, onze excuses voor het ongemak.

Stap 3

Start meteen met sparen en profiteer van extra aanbiedingen en leuke extra's!

Download onze app

Met de Jan Linders-app heb je alle actuele aanbiedingen, openingstijden, receptsuggesties, inspiratie en nog veel meer op één plek. Zo profiteer je nog meer van het voordeel van het zuiden! Via de Jan Linders-app kun je ook punten sparen en heb je jouw spaarpas altijd bij de hand.

Bekijk de videoVeelgestelde vragen