Home Liefhebbers

Wat is Liefhebbers?

Liefhebbers is het voordeelprogramma van Jan Linders. Hiermee krijg je extra aanbiedingen en spaarpunten op al je boodschappen, die ingewisseld kunnen worden voor extra korting op spaaritems, leuke cadeaus en extra's. Ook ontvang je als Liefhebber een cadeautje op je verjaardag!

Extra aanbiedingen

Naast de aanbiedingen uit onze weekfolder, ontvang je via onze app en nieuwsbrief extra aanbiedingen. Deze extra aanbiedingen selecteren wij speciaal voor jou.

Spaarpunten op je boodschappen

Bij iedere euro aan boodschappen ontvang je 1 Liefhebbers-punt waarmee je kunt sparen voor extra korting op spaaritems en voor leuke extra's.

Direct 25 punten cadeau

Zodra je je Liefhebbers-pas activeert, ontvang je direct 25 welkomstpunten cadeau.

Cadeautje op je verjaardag

Als je je geboortedatum invult bij het activeren van je Liefhebbers-pas, ontvang je ieder jaar een leuk cadeautje van ons voor je verjaardag.

Korting op leuke producten en uitjes

Met je Liefhebbers-punten kun je sparen voor extra korting op mooie producten en uitjes.

Extra's speciaal voor jou

Als Liefhebber verrassen we je regelmatig met leuke verrassingen, zoals winacties.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Via onze nieuwsbrief ontvang je als Liefhebber wekelijks extra aanbiedingen en nog veel meer voordeel, inspiratie en de lekkerste recepten! Nog niet ingeschreven? Doe dit dan snel!

Spaar voor gratis producten

Gratis bij Jan Linders is terug, exclusief voor Liefhebbers! Profiteer iedere twee weken van nieuwe acties die tegen inlevering van Liefhebbers-punten helemaal gratis zijn! 

Waar kun je voor sparen?

Bekijk hieronder de actuele spaaracties, gratis producten en andere leuke acties waarmee je met je Liefhebbers-punten gebruik van kunt maken!

200 punten

Schaal rechthoek 0,8 L

Multifunctionele rechthoekige schaal met inhoud van 0,8 liter • Geschikt voor oven, magnetron, diepvries en koeling • Vaatwasbestendig • Met afsluitbare deksel

Lees meer

200 punten

Schaal vierkant 0,85 L

Multifunctionele vierkante schaal met inhoud van 0,85 liter • Geschikt voor oven, magnetron, diepvries en koeling • Vaatwasbestendig • Met afsluitbare deksel

Lees meer

200 punten

Schaal rond 1,1 L

Multifunctionele ronde schaal met inhoud van 1,1 liter • Geschikt voor oven, magnetron, diepvries en koeling • Vaatwasbestendig • Met afsluitbare deksel

Lees meer

300 punten

Schaal rond 1,6 L

Multifunctionele ronde schaal met inhoud van 1,6 liter • Geschikt voor oven, magnetron, diepvries en koeling • Vaatwasbestendig • Met afsluitbare deksel

Lees meer

300 punten

Schaal rechthoek 1,5 L

Multifunctionele rechthoekige schaal met inhoud van 1,8 liter • Geschikt voor oven, magnetron, diepvries en koeling • Vaatwasbestendig • Met afsluitbare deksel

Lees meer

300 punten

Schaal vierkant 2 L

Multifunctionele vierkante schaal met inhoud van 2 liter • Geschikt voor oven, magnetron, diepvries en koeling • Vaatwasbestendig • Met afsluitbare deksel

Lees meer

300 punten

Schaal rechthoek 2,6 L

Multifunctionele rechthoekige schaal met inhoud van 2,6 liter • Geschikt voor oven, magnetron, diepvries en koeling • Vaatwasbestendig • Met afsluitbare deksel

Lees meer

300 punten

Schaal rechthoek 4 L

Multifunctionele rechthoekige schaal met inhoud van 4 liter • Geschikt voor oven, magnetron, diepvries en koeling • Vaatwasbestendig • Met afsluitbare deksel

Lees meer

50 punten

Royal Club Ginger Beer

De ultieme verfrissing met een uitgesproken gember smaak en zonder alcohol. Voor als je net even iets anders wil. Een heerlijk en toegankelijk drankje waar je extra van kan genieten. Smaakt het lekkerst wanneer deze koud wordt geserveerd. Normaal €0,75, nu bij inlevering van 50 Liefhebbers-punten helemaal GRATIS! Max. 1 product per persoon.

Lees meer

50 punten

Vanaf 1 februari: Melkan yoghurt met muesli

Haal nu gratis heerlijke Melkan yoghurt met knapperige muesli bij Jan Linders. Met deze bakjes start jij je dag met een lekker en gezond ontbijtje! Kies jij voor de smaak aardbei of naturel? Normaal €0,99, nu bij inlevering van 50 Liefhebbers-punten helemaal GRATIS! Max. 1 product per persoon.

Lees meer

200 punten

Nieuw in de Liefhebbers-shop!

In de Liefhebbers-shop zie je direct waarvoor je jouw Liefhebbers-punten in kunt wisselen. Kies nu uit de leukste deals vanaf 200 punten, zoals Pathé Thuis, klikkie en Cliffer. Neem snel een kijkje en profiteer van jouw Liefhebbers-voordeel! Vouchers zijn verkrijgbaar vanaf zaterdag 16 januari. Hoe werkt het? - Ga naar Liefhebbers-shop.nl en log in met je Liefhebbers-account. - Bekijk het aanbod, maak je keuze en zie direct hoeveel Liefhebbers-punten je nodig hebt. - Haal je kortingsvoucher in onze supermarkt! Je vindt deze bij de kassa. - Bestel je ticket en vul de kortingscode in bij het afrekenen. - Na afrekenen ontvang je per email de bestelbevestiging en jouw e-ticket. Vouchers zijn te verzilveren t/m zondag 14 maart 2021.

Lees meer

200 punten

De leukste films voor thuis!

Spaar voor korting op 3 films bij Pathé Thuis. Vouchers verkrijgbaar van 16 januari t/m 28 februari. Tegen inlevering van 200 punten ontvang je 6 euro korting bij Pathé Thuis. Van 17,97 euro voor nu maar 11,97 euro! Pathé Thuis biedt films die kort geleden in de bioscoop hebben gedraaid en meer. Het aanbod wordt wekelijks uitgebreid met de nieuwste titels. Zo heb je de beste films uit de bioscoop als eerste thuis. De voucher geeft recht op het huren van 3 films uit het filmaanbod van Pathé Thuis. Haal je voucher bij de kassa tegen inlevering van 200 punten. Vervolgens kun je de voucher verzilveren t/m 14 maart in de Liefhebbers-shop en ontvang je 6 euro korting. Deze voucher kun je verzilveren voor alle deals uit de 200 punten categorie in de Liefhebbers-shop.

Lees meer

300 punten

Ontvang de mooiste foto's thuis!

Spaar voor korting op een klikkie abonnement van 3 maanden. Vouchers verkrijgbaar van 16 januari t/m 28 februari. Tegen inlevering van 300 punten ontvang je 9 euro korting bij klikkie. Van 21,00 euro voor nu maar 12,00 euro! Met klikkie ontvang je maandelijks de 10 mooiste foto's. Dit abonnement helpt je met het bijhouden van jouw mooiste momenten! Elke maand stuur je 10 foto's naar klikkie. Ze drukken deze foto's af in de mooiste kleuren en sturen het binnen 24 uur op in een stevige envelop. Haal je voucher bij de kassa tegen inlevering van 300 punten. Vervolgens kun je de voucher verzilveren t/m 14 maart in de Liefhebbers-shop en ontvang je 9 euro korting. Deze voucher kun je verzilveren voor alle deals uit de 300 punten categorie in de Liefhebbers-shop.

Lees meer

400 punten

Onbeperkt lezen & luisteren!

Spaar voor korting op een Cliffer abonnement van 3 maanden. Vouchers verkrijgbaar van 16 januari t/m 28 februari. Tegen inlevering van 400 punten ontvang je nu 12 euro korting bij Cliffer. Van 27,00 euro voor nu maar 15,00 euro! Cliffer is hét digitale leesplatform voor zowel de nieuwe- als de huidige generatie lezers. Met Cliffer krijg je 3 maanden onbeperkt toegang tot de online wereld van Nederlandstalige boeken, luisterboeken én tijdschriften. Het aanbod van titels wordt elke dag groter. Dat betekent dus oneindig veel lees- en luisterplezier! Haal je voucher bij de kassa tegen inlevering van 400 punten. Vervolgens kun je de voucher verzilveren t/m 14 maart in de Liefhebbers-shop en ontvang je 12 euro korting. Deze voucher kun je verzilveren voor alle deals uit de 300 punten categorie in de Liefhebbers-shop.

Lees meer

Geldigheid vouchers

Bij een aantal van onze partners was het helaas niet mogelijk vouchers in te leveren tijdens de coronaperiode. Al onze partners waren bereid om de inleverperiode indien nodig te verlengen, zodat alle Liefhebbers de kans krijgen om hun voucher(s) in te wisselen.

Zooparc: De vouchers zijn in te leveren t/m 31 december 2020. Kijk voor meer informatie op: https://www.zooparc.nl/janlinders/

Dierenrijk: De vouchers zijn in te leveren t/m 31 december 2020. Kijk voor meer informatie op: https://www.dierenrijk.nl/janlinders/

Thermae 2000: De vouchers zijn in te leveren t/m 31 december 2020.

Brouwerijtour La Trappe: De vouchers zijn in te leveren t/m 30 april 2021.

Brouwerijtour Bavaria: De vouchers zijn in te leveren t/m 31 december 2020.

Verzilver je Liefhebbers-punten!

Liefhebbers-punten gespaard in 2019 vervallen op 14 maart 2021. Het puntensaldo van 2019 vind je wekelijks in de Liefhebbers-nieuwsbrief op maandag. Ontvang je de nieuwsbrief nog niet? Meld je dan hier aan! Verzilver je punten voor hoge korting op leuke spaaritems, mooie deals en gratis producten! Kijk op janlinders.nl/sparen voor een overzicht van alle extra's.

De punten die je hebt gespaard in 2020 blijven geldig tot begin 2022. Je ontvang hierover t.z.t. bericht. 

Bekijk ook de veelgestelde Liefhebbers-vragen.

Hoe word je Liefhebber?

Liefhebber worden is heel eenvoudig! Doorloop de onderstaande stappen en start direct met sparen. 

Extra hulp nodig? Download hier het stappenplan voor registratie via desktop en hier voor registratie op mobiel. 

Stap 1

Haal je Liefhebbers-pas op in jouw Jan Linders supermarkt.

Stap 2

Maak een account aan en koppel je Liefhebbers-pas via de nieuwe Jan Linders-app (voor iOS en Android) of via de website. Let op: het kan tot een uur duren voordat de activatiemail aankomt via de app, onze excuses voor het ongemak.

Stap 3

Start meteen met sparen en profiteer van extra aanbiedingen en leuke extra's!

Download onze app

Met de Jan Linders-app heb je alle actuele aanbiedingen, openingstijden, receptsuggesties, inspiratie en nog veel meer op één plek. Zo profiteer je nog meer van het voordeel van het zuiden! Via de Jan Linders-app kun je ook punten sparen en heb je jouw spaarpas altijd bij de hand.

Bekijk de videoVeelgestelde vragen