Home Liefhebbers

Wat is Liefhebbers?

Liefhebbers is het voordeelprogramma van Jan Linders. Hiermee krijg je extra aanbiedingen en spaar je 1 punt bij iedere euro aan boodschappen. Deze punten kun je inwisselen voor gratis producten, korting op spaaritems en leuke extra's. Ook ontvang je als Liefhebber een cadeautje op je verjaardag!

Spaarpunten op je boodschappen

Bij iedere euro aan boodschappen ontvang je 1 Liefhebbers-punt. Deze punten kun je inwisselen voor gratis producten, korting op spaaritems en leuke extra's.

Extra aanbiedingen

Naast de aanbiedingen uit onze weekfolder, ontvang je via onze app en nieuwsbrief extra aanbiedingen. Deze extra aanbiedingen selecteren wij speciaal voor jou.

Direct 25 punten cadeau

Na je online registratie als Liefhebber ontvang je direct 25 welkomstpunten cadeau.

Cadeautje op je verjaardag

Als je je geboortedatum invult bij het activeren van je Liefhebbers-pas, ontvang je ieder jaar een leuk cadeautje van ons voor je verjaardag.

Korting op leuke spaaritems

Liefhebbers-punten kun je inwisselen voor korting op spaaritems en leuke extra's.

Gratis producten

Profiteer iedere twee weken van nieuwe acties die tegen inlevering van Liefhebbers-punten helemaal gratis zijn! 

Extra's speciaal voor jou

Als Liefhebber verrassen we je regelmatig met leuke verrassingen, zoals winacties.

Voordeel in je mail

Als Liefhebber ontvang je wekelijks jouw extra aanbiedingen en Liefhebbers-voordeel in je mail. Nog meer folderacties en inspiratie? Meld je dan aan voor de Jan Linders nieuwsbrief!

Exclusief voor Liefhebbers! 10% extra korting op geselecteerde folderacties. Scan je pas of app bij de kassa én ontvang direct jouw extra korting bovenop de actieprijs.

Exclusief voor Liefhebbers: van maandag 3 oktober t/m zondag 20 november 2022 wissel je jouw Liefhebbers-punten in voor hoge kortingen op de entertainende en uitdagende spellen van 999 games! 999 games zorgt voor een wereld van spelplezier voor jong en oud, beginner of expert. 

Verzilver je Liefhebbers-punten!

Bekijk hieronder de actuele spaaracties, gratis producten en andere leuke acties waarvoor je Liefhebbers-punten kunt inwisselen!

100 punten

First Choice Cola regular

Met First Choice Cola 1500ml kan iedereen elk moment van de dag genieten van haar orginele, authentieke receptuur. Normaal €1,19, nu bij inlevering van 100 Liefhebbers-punten helemaal GRATIS! Max. 1 product per persoon.

Lees meer

100 punten

Taksi Tropisch Fruit geen suiker

Taksi Tropisch Fruit geen suiker 1500ml is een heerlijke mix van sap uit ananas, passievrucht en appel. Normaal €1,45, nu bij inlevering van 100 Liefhebbers-punten helemaal GRATIS! Max. 1 product per persoon.

Lees meer

450 punten

30 seconds

Hét spectaculaire partyspel voor teams. Fantastisch voor grote gezelschappen op feestjes en partijen. Laat je teamgenoten zo veel mogelijk namen van het kaartje correct raden. KLAAR? START! 3-24 spelers, vanaf 12 jaar.

Lees meer

450 punten

De zoektocht naar El Dorado

Ga voor goud! Word expeditieleider en race door de jungle op zoek naar El Dorado, weet jij als eerste de gouden stad te bereiken? 2-4 spelers, vanaf 10 jaar

Lees meer

350 punten

Keer op Keer

Dobbel- en puzzelspel voor het hele gezin. Vul zo snel mogelijk kolommen en gelijk gekleurde gebieden om punten te verdienen. Ben jij je tegenstanders keer op keer de baas? 1-6 spelers, vanaf 8 jaar.

Lees meer

350 punten

Clever

Hét slimme, snelle dobbelspel voor het hele gezin! Gooi de dobbelstenen en kies slim voor extra veel punten! Hoe clever ben jij? 1-4 spelers, vanaf 8 jaar.

Lees meer

350 punten

Regenwormen

Verzamel zoveel mogelijk wormen in dit super snelle dobbelspel. Door het compacte formaat is dit spel ideaal voor onderweg. Iedereen die tot 36 kan tellen, kan meedoen! 2-7 spelers, vanaf 8 jaar

Lees meer

350 punten

Halli Galli

Hét snelle, spectaculaire reactiespel voor jong en oud! Sla op de bel zodra er 5 dezelfde vruchten te zien zijn, maar pas op sla niet te vroeg. Wie blijft als laatste over? 2-6 spelers, vanaf 6 jaar.

Lees meer

450 punten

Classic Line My Rummy

Een echt klassiek combineerspel. Vorm rijen van dezelfde cijfers of kleur en raak zo snel mogelijk je stenen kwijt! Ben jij de eerste die al zijn steentjes op tafel heeft liggen? 2-4 spelers, vanaf 8 jaar

Lees meer

250 punten

Beverbende

Een spannend en tactisch geheugenspel, perfect voor gezinnen met jonge kinderen! De speler met de minste strafpunten, wint de ronde. Leuk voor thuis of op vakantie! 2-6 spelers, vanaf 6 jaar

Lees meer

350 punten

SET

In dit zenuwslopende reactiespel voor het hele gezin zoek je drie kaarten waarvan de eigenschappen helemaal verschillend óf volledig gelijk zijn. Roep jij het vaakst "SET!" ? 1-8 spelers, vanaf 6 jaar.

Lees meer

400 punten

Spookslot

Spookslot is een spannend ontsnappingsspel voor het hele gezin. Het speelt zich af in een zelf in elkaar te zetten 3D-kasteel met bewegende valstrikken. Er gaan al jaren geruchten over vreemde gebeurtenissen in het kasteel en jij gaat op onderzoek uit! Weet jij als eerste te ontsnappen aan een op wraak belust spook? 2-6 spelers, vanaf 6 jaar

Lees meer

250 punten

L.A.M.A.

"Leg Alle Minpunten Af", in het kort L.A.M.A. is een vlot en eenvoudig kaartspel. In het spel van het jaar 2020 probeer je elke beurt kaarten af te leggen, anders krijg je minpunten. Heb jij aan het einde de minste minpunten? 2-6 spelers, vanaf 8 jaar.

Lees meer

400 punten

20 Second Showdown

In dit spectaculaire partyspel vol hilarische uitdagingen probeer je in teams zo veel mogelijk opdrachten uit te voeren. Om rondes te winnen zorg je ervoor dat het andere team geen zand meer over heeft. Het eerste team dat drie rondes wint, wordt gekroond tot 20 Second Showdown kampioen! Er is geen tijd te verliezen! 5-20 spelers, vanaf 10 jaar

Lees meer

Hoe word je Liefhebber?

Liefhebber worden is heel eenvoudig! Doorloop de onderstaande stappen en start direct met sparen. 

Extra hulp nodig? Onderaan deze pagina vind je antwoorden op alle veelgestelde vragen.

Maak een account aan

Ga naar janlinders.nl/registeren of download de app, klik op "account aanmaken" en vul je gegevens in.

Ontvang direct een digitale Liefhebbers-pas

Na registratie ontvang je direct een digitale Liefhebbers-pas en 25 welkomstpunten. De digitale pas kun je via de app scannen aan de kassa.Liever een fysieke pas?

Natuurlijk is het ook mogelijk om met een fysieke pas te sparen. Deze is verkrijgbaar bij de kassa in onze supermarkten. Deze is achteraf eenvoudig te koppelen aan je account. Ga hiervoor naar janlinders.nl/inloggen of de app en klik in het menu op "fysieke pas koppelen".

Download onze app!

Met de Jan Linders-app heb je de beste folderacties en jouw extra Liefhebbers-aanbiedingen altijd bij de hand. Het voordeel van het zuiden in één app!

  • Altijd op de hoogte van de beste acties
  • Je Liefhebbers-pas altijd bij de hand
  • Gemakkelijk digitaal punten sparen
  • Gratis producten en leuke extra's voor Liefhebbers
  • Heel veel recept-inspiratie