Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Home Liefhebbers

Wat is Liefhebbers?

Liefhebbers is het voordeelprogramma van Jan Linders. Hiermee krijg je extra aanbiedingen en spaarpunten op al je boodschappen, die ingewisseld kunnen worden voor extra korting op spaaritems, leuke cadeaus en extra's. Ook ontvang je als Liefhebber een cadeautje op je verjaardag!

Extra aanbiedingen

Naast de aanbiedingen uit onze weekfolder, ontvang je via onze app en nieuwsbrief extra aanbiedingen. Deze extra aanbiedingen selecteren wij speciaal voor jou.

Spaarpunten op je boodschappen

Bij iedere euro aan boodschappen ontvang je 1 Liefhebbers-punt waarmee je kunt sparen voor extra korting op spaaritems en voor leuke extra's.

Direct 25 punten cadeau

Zodra je je Liefhebbers-pas activeert, ontvang je direct 25 welkomstpunten cadeau.

Cadeautje op je verjaardag

Als je je geboortedatum invult bij het activeren van je Liefhebbers-pas, ontvang je ieder jaar een leuk cadeautje van ons voor je verjaardag.

Korting op leuke producten en uitjes

Met je Liefhebbers-punten kun je sparen voor extra korting op mooie producten en uitjes.

Extra's speciaal voor jou

Als Liefhebber verrassen we je regelmatig met leuke verrassingen, zoals winacties.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Via onze nieuwsbrief ontvang je als Liefhebber wekelijks extra aanbiedingen en nog veel meer voordeel, inspiratie en de lekkerste recepten! Nog niet ingeschreven? Doe dit dan snel!

Spaar voor gratis producten

Gratis bij Jan Linders is terug, exclusief voor Liefhebbers! Profiteer iedere twee weken van nieuwe acties die tegen inlevering van Liefhebbers-punten helemaal gratis zijn! 

Waar kun je voor sparen?

Bekijk hieronder de actuele spaaracties, gratis producten en andere leuke acties waarmee je met je Liefhebbers-punten gebruik van kunt maken!

75 punten

Dinerbord

Dinerbord met diameter van 27,5 cm. Verkrijgbaar in de kleuren artic blue, sage green, sand beige en wit. Nu van 12,99 voor maar 3,99 met 75 Liefhebbers-punten of 5,99 met 8 zegels.

Lees meer

75 punten

Ontbijtbord

Ontbijtbord met diameter van 23 cm. Verkrijgbaar in de kleuren artic blue, sage green, sand beige en wit. Nu van 7,99 voor maar 2,49 met 75 Liefhebbers-punten of 3,99 met 8 zegels.

Lees meer

75 punten

Soepbord

Soepbord met diameter van 22,5 cm. Verkrijgbaar in de kleuren artic blue, sage green, sand beige en wit. Nu van 10,99 voor maar 3,49 met 75 Liefhebbers-punten of 4,99 met 8 zegels.

Lees meer

75 punten

Kom

Kom met diameter van 15,5 cm. Verkrijgbaar in de kleuren artic blue, sage green, sand beige en wit. Nu van 7,99 voor maar 2,49 met 75 Liefhebbers-punten of 3,99 met 8 zegels.

Lees meer

75 punten

Ovale serveerschaal klein

Kleine ovale serveerschaal van 31x24 cm. Verkrijgbaar in wit. Nu van 24,99 voor maar 11,99 met 75 Liefhebbers-punten of 13,99 met 8 zegels.

Lees meer

75 punten

Ovale serveerschaal groot

Grote ovale serveerschaal van 35x28 cm. Verkrijgbaar in wit. Nu van 29,99 voor maar 13,49 met 75 Liefhebbers-punten of 15,49 met 8 zegels.

Lees meer

75 punten

Sauskom

Sauskom van 0,55 l. Verkrijgbaar in wit. Nu van 34,99 voor maar 14,49 met 75 Liefhebbers-punten of 16,49 met 8 zegels.

Lees meer

75 punten

Saladekom klein

Kleine saladekom met een diameter van 21 cm. Verkrijgbaar in wit. Nu van 19,99 voor maar 7,49 met 75 Liefhebbers-punten of 9,49 met 8 zegels.

Lees meer

75 punten

Saladekom groot

Grote saladekom met een diameter van 30 cm. Verkrijgbaar in wit. Nu van 27,99 voor maar 9,99 met 75 Liefhebbers-punten of 11,99 met 8 zegels.

Lees meer

Hoe word je Liefhebber?

Liefhebber worden is heel eenvoudig! Doorloop de onderstaande stappen en start direct met sparen. 

Extra hulp nodig? Download hier het stappenplan voor registratie via desktop en hier voor registratie op mobiel. 

Stap 1

Haal je Liefhebbers-pas op in jouw Jan Linders supermarkt.

Stap 2

Maak een account aan en koppel je Liefhebbers-pas via de nieuwe Jan Linders-app (voor iOS en Android) of via de website. Let op: het kan tot een uur duren voordat de activatiemail aankomt via de app, onze excuses voor het ongemak.

Stap 3

Start meteen met sparen en profiteer van extra aanbiedingen en leuke extra's!

Download onze app

Met de Jan Linders-app heb je alle actuele aanbiedingen, openingstijden, receptsuggesties, inspiratie en nog veel meer op één plek. Zo profiteer je nog meer van het voordeel van het zuiden! Via de Jan Linders-app kun je ook punten sparen en heb je jouw spaarpas altijd bij de hand.

Bekijk de videoVeelgestelde vragen